Nieuws


07-02-2020 8:00

Forbo houdt aanstaande maandag 10 februari een ronde tafelgesprek met als thema 'The Living Building, het gebouw in constante beweging'. de bijeenkomst vindt plaats van 15.00 tot 17.00 bij IJver aan de Scheepsbouwkade 72 in Amsterdam-Noord.

Moderator Jeroen Junte heeft onder andere Simone Post (Design Talent of the Year DDW en Volkskrant), Ingrid van der Heijden (architect/partner Civic public architecture), Jeroen Dellensen (interieur-ontwerper/directeur i29), Sebastiaan Lagendaal (facility-manager De Hermitage), Wim Pullen (directeur Centre for People and Buildings TU Delft) en Dorothé Kessels (hoofd Design Studio Forbo Flooring) aan tafel. 


Zij zullen spreken over de laatste trends en technologische ontwikkelingen in de gebouwde omgeving  "Nieuwe bouwwerken zullen dus flexibel moeten zijn om toekomstige veranderingen, wensen en behoeften van de gebruikers en eigenaren te accommoderen", aldus Forbo. "Daarnaast draagt het gebouw van nu vaak steeds meer verschillende functies in zich zoals bijvoorbeeld ruimtes om naast te werken te ontspannen, eten of je in afzondering te concentreren. Anders gezegd, neemt het gebouw meerdere identiteiten aan en de beleving in die ruimtes lijkt heel belangrijk."
 

De ronde tafel wordt georganiseerd door Forbo Flooring ter gelegenheid van de introductie van haar nieuwe Allura-collectie. Die wordt na het ronde tafel gesprek gepresenteerd.

www.forbo-flooring.nl 


Deel op Social Media07-02-2020 13:30

In januari dit jaar heeft EPI, Nederlands fabrikant van kunststof (giet)vloeren, de deuren van haar showroom van 500 vierkante meter, inclusief kantoor, geopend in Kopenhagen, Denemarken.

Het familiebedrijf was op het gebied van sportvloeren al actief in meer dan vijftig landen, maar nu vestigt zij zich voor het eerst met een eigen, fysieke showroom buiten Nederland met een breed scala aan (design) gietvloeren.

Denemarken is een vooruitstrevend land als het gaat om het gebruik van kunststofvloeren. Het toepassen van dit soort type vloeren is daar erg gebruikelijk. Volgens Sander Egels, directeur van EPI Group, sluit de Deense mindset goed aan bij de ambitie van EPI: “We wilden onze vleugels uitslaan en groei realiseren op het gebied van het commerciële en industriële design-vloerensegment in het buitenland. Het ontbreken van een showroom met een breed aanbod kunststofvloeren in Kopenhagen heeft ertoe geleid dat we samen met onze partner Neo Coating de mooie stap hebben kunnen zetten om hier serieus werk van te maken.”

EPI Denmark

EPI voorziet met haar aanbod in de verschillende behoeften van zowel consumenten als applicateurs en wil daarmee grote stappen maken in Denemarken. Zo kunnen klanten in de nieuwe showroom terecht voor een breed scala aan vloeren, zoals design-gietvloeren, antistatische (ESD) vloeroplossingen, sportvloeren, industriële- en parkeerdek vloersystemen. Naast de samenwerking met Neo Coating vestigt ook Oscon/KTL (de sportvloerenpartner van EPI Group in Denemarken) zich in het Deense EPI-kantoor. Daardoor zijn er uiteenlopende kunststofvloeren onder één dak te vinden; van gietvloeren voor appartementen tot vloersystemen voor de zware industrie.

Momenteel hebben zo’n tien lokale Deense vloereninstallatiebedrijven zich al bij EPI Denmark aangesloten. “Door deze nieuwe samenwerkingen en de opening van onze showroom verwachten we ons marktaandeel in Denemarken te vergroten. Met betrekking tot internationale groei ligt onze focus de eerste jaren op Denemarken, waarna we in fase twee het plan verder gaan uitrollen naar de Scandinavische buurlanden”, vertelt Egels. De expansie blijft overigens niet beperkt tot Scandinavië, ook in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland is EPI Group actief.

https://www.epigroup.nl/


Deel op Social Media<< February 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >