Nieuws


07-01-2020 8:30

Buzzispace opent binnenkort een nieuwe showroom in Design Post in Keulen. Dat meldt de Belgische aanbieder van onder meer akoestische oplossingen in een persbericht.

Buzzispace heeft de afgelopen jaren een stevige positie veroverd in het projectinterieur. Met designproducten op het gebied van akoestiek, verlichting en werkplekken speelde het bedrijf zich danig in de kijker op de internationale markt. Om de positie in Duitsland verder te verstevigen opent Buzzispace binnenkort een nieuwe showroom in het Keulse Design Post.

De opening vindt plaats op 12 januari, aan de vooravond van de Internationale Möbelmesse (IMM), die van 13 tot en met 19 januari plaatsvindt in de Duitse Domstad. Aangezien Design Post gesitueerd is pal naast de Keulse beurshallen, kunnen bezoekers van de IMM zich eenvoudig vergewissen van het designkarakter van het Buzzispace-aanbod. Ook kunnen zij ter gelegenheid van de opening spreken met onder meer designer Alain Gilles en het Duitse team van Buzzispace.

www.buzzi.space/designpost

 

 

 


Deel op Social Media07-01-2020 9:00

Vloerenbedrijf mFLOR gaat het nieuwe jaar in met een nieuwe uitstraling. De volledig nieuwe 'look & feel' passen volgens de woordvoerder bij de hoge kwaliteit van de producten van het bedrijf.

De nieuwe uitstraling komt onder andere tot uiting in de nieuwe brochure, de displays en de nieuwe website. "De producten van mFLOR staan voor kwaliteit, in alle opzichten. De PVC vloeren van mFLOR zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij mFLOR bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer. Daar hoort ook een hoogwaardige merkuitstraling bij!"

"Bij mFLOR kiezen we bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren", vervolgt de woordvoerder. "In het belang van jou én het milieu. Wij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kan je genieten van een sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden zijn."

www.mflor.com


Deel op Social Media<< January 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >