Nieuwe Skepp-leiders: Melvin Hamer en Thijs van Eerden

Het stokje van miljoenenbedrijf Skepp wordt doorgegeven aan Melvin Hamer (26) en Thijs van Eerden (28). De huidige CEO Joost Lansink maakt plaats voor twee nieuwe leiders. Skepp is actief in de wereld van vastgoed. Het bedrijf richt zich op het verhuren en inrichten van kantoorpanden en kantoorunits voor startups, scale-ups en corporates.

In 2013 is Skepp opgericht onder leiding van Joost Lansink in het pittoreske Albergen en gegroeid tot een grote internationale onderneming. Het online platform brengt vraag en aanbod van kantoorruimte samen. Daarnaast biedt Skepp kantoormeubelen aan die men niet alleen kan kopen, maar ook huren of huurkopen. Doordat Officelisting (kantoorverhuur) en Officeplanner (flexibele kantoorinrichting) elkaar goed aanvullen, groeide het bedrijf. Inmiddels opereert Skepp in acht Europese landen.

In de afgelopen jaren zijn producten ontwikkeld zoals Officelisting, Officeplanner en is de webshop gelanceerd. Onder leiding van Joost Lansink is het bedrijf gegroeid van startup tot scale-up. Het stokje wordt nu doorgegeven aan Thijs van Eerden en Melvin Hamer. De mannen zijn geen onbekenden van Skepp, ze zijn al in dienst sinds de opstart, zijn meegegroeid én kennen alle ins en outs van de kantorenmarkt.

“Geen dag bij Skepp is hetzelfde. Het bedrijf gaat mee op de pieken en dalen van de kantorenmarkt en er hangt een leuke spanning op de werkvloer, zoals die wordt gevoeld bij het instappen van een achtbaan. Per 1 september nemen we plaats in het voorste karretje van de rollercoaster”, aldus Melvin Hamer.

Hoe zal de samenwerking van het duo eruit gaan zien? Thijs van Eerden richt zich op de commerciële facetten van het bedrijf en Melvin Hamer focust zich op het technische en marketingdeel van Skepp. Niet alleen vullen ze elkaar hiermee aan op het inhoudelijke vlak, maar ook qua persoonlijkheid.

https://skepp.com/