Nieuws


02-12-2019 8:00

Op de eerste Wastebuild-beurs in Nederland, die aanstaande donderdag 5 en vrijdag 6 december plaatsvindt in Amsterdam, presenteren Christien Meindertsma, Studio Wae, Veldtwerk en nog een aantal ontwerpers nieuwe projecten/producten.

De nieuwe producten zijn alle gemaakt uit oude vloeren, zoals een tafelvoetbaltafel, twee fraaie krukjes, bouwblokjes voor kinderen, een cocktailplank, tegels, 'bakstenen' en een entreemat.

Christien Meindertsma ontdekte daarnaast dat je een oude linoleum vloer als nieuw kunt maken door hem een aantal keer te kalanderen. Het is te zien op de beurs. "U bent natuurlijk  welkom op de Forbo-stand waar het bovenstaande te zien is", aldus een woordvoerder. 

www.forbo-flooring.nl


Deel op Social Media02-12-2019 8:00

Per 1 januari 2020 is Peter Kuipers benoemd tot algemeen directeur van Rinos. Naast de algehele leiding zal hij tevens verantwoordelijk zijn voor commercie en marketing. Hij wordt ondersteund door Klaas Arjen van der Linde als financieel directeur en Gerrit Wiggers als operations directeur.
 

Kuipers heeft gedurende zijn loopbaan internationale ervaring op het gebied van schoonloopmatten en hoogwaardige vloeren opgedaan. Ook heeft hij eerder een familiebedrijf geleid. De aandeelhouders hebben er daarom alle vertrouwen in dat Kuipers in staat zal zijn om de ingezette strategie van Rinos, het zijn en blijven van een belangrijke speler in de markt van hoogwaardige entreematten, voort te zetten en uit te bouwen.
 

Met deze benoeming neemt Peter Kuipers per 1 januari de functie van algemeen directeur over van Martin Mulder.Kuipers neemt de functie van algemeen directeur over van Martin Mulder. Martin en Harm Mulder zullen als bestuurders van de holding nauw betrokken te blijven bij het familiebedrijf. "Wij wensen Peter veel succes toe om ons familiebedrijf te leiden en de onderneming verder te ontwikkelen", besluit de woordvoerder.

Deze nieuwe stap betekent dat Kuipers MFlor zal verlaten. Hier vervulde hij geruime tijd de functie van directeur.

www.rinos.com

 


Deel op Social Media<< December 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >