Nieuws


18-09-2019 13:30

Fortuna Sittard verwelkomt voor het tweede jaar op rij  COREtec als Official Partner. COREtec heeft er ook nog eens voor gezorgd dat er bijkomend meer dan 1.250 vierkante meter prachtige nieuwe COREtec vloeren in de Rabobank Business Lounge liggen en in de VIP-Sympathisanten ruimte.


Commercieel manager van Fortuna Sittard Jiry Funke: “We proberen de hospitality bij Fortuna Sittard stapsgewijs naar een nóg hoger niveau te tillen. De verlengde samenwerking met COREtec  helpt ons bij het realiseren van die doelstelling. Onze Business Partners zijn in hun nopjes met de nieuwe ‘look and feel’ van de diverse ruimtes in het stadion. Wij als Fortuna zijn dat uiteraard ook.”

Daar sluit algemeen directeur Ivo Pfennings zich bij aan. “We hebben de afgelopen 3 jaar enorme stappen gezet en de vloer van COREtec is wat mij betreft de absolute kers op de taart. We hebben ongelofelijk veel complimenten gekregen van onze business partners. Op deze manier laten we niet alleen in woord blijken dat we hen optimaal willen faciliteren, maar ook in daden.”

Jan Dossche – President USFloors International heel tevreden met installatie COREtecvloeren in Stadion Fortuna Sittard: “Nadat USFloors de voetbalstadions van Sporting Lokeren en Beerschot – Wilrijk van nieuwe COREtec-vloeren voorzien had, hebben we nu een heel mooie referentie met de tweede renovatie  het voetbalstadion van Fotuna Sittard in de Nederlandse Eredivisie. We zijn fier om Official Partner te zijn van Fortuna Sittard tussen wereldmerken als Mc Donalds, KPN en Telegaaf."

COREtec werd uitverkoren omwille van de unieke eigenschappen en de ideale toepassing in een renovatie omgeving. "Onze nuchtere Noorderburen hebben al lang de kostenbesparende voordelen begrepen van een eenvoudig te plaatsen, hoogwaardige water- en slijtvaste planken- of tegelvloer zonder afbraakwerken of (dure) voorbereidingswerken." 

www.usfloors.be


Deel op Social Media<< September 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >