Nieuws


05-07-2019 9:00

Slecht nieuws uit België. De beurzen MoOD en Indigo gaan niet door. Voor de beurzen, die voor 10 tot en met 12 september op de rol stonden, is te weinig belangstelling van  'key market players'. Volgens organisator Easyfairs is er daarmee te weinig draagvlak om de beurzen te blijven organiseren.


MoOD startte 40 jaar geleden als beurs onder de naam Decosit en was opgezet om de Belgische textiel- en kledingsector te promoten. In de jaren daarna groeide het uit tot een internationale beurs voor meubelstoffen. Indigo is het parallel-evenement, gericht op 'surface-design'.

In 2014 werd de beurs Decosit omgedoopt tot MoOD. Begin 2018 werd de beurs verkocht aan beurs- en evenmentenorganisator Easyfairs. Zij hebben uiteindelijk weinig genoegen beleefd aan de overname: Easyfairs heeft MoOD slechts één keer succesvol kunnen organiseren. En blijkbaar blijft het daarbij. Want Easyfair geeft te kennen dat 'there was too little support to successfully organize both fairs in the short and long term'. Dit laatste doet vermoeden dat het doek definitief gevallen is...

www.moodbrussels.com


Deel op Social Media05-07-2019 9:00

mFlor breidt het team uit met twee Sales Promotors: Selina Mosk en Harold van Lente. Zij gaan de dealers van het vloerenbedrijf extra ondersteunen. 

De kerntaken van Mosk en Van Lente zullen bestaan uit het maximaal informeren en ondersteunen van alle mFlor-dealers en het optimaliseren van de klanttevredenheid en van het kennisniveau van de medewerkers van de dealers. "Met de komst van de Sales Promotors streven wij ernaar dat (potentiële) klanten in de toekomst nog beter geïnformeerd en geïnspireerd kunnen worden."
 

Mosk is verantwoordelijk voor de klanten in Zuid-Nederland, waaronder de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Van Lente is verantwoordelijk voor Noord-Nederland en heeft de provincies Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen onder zijn hoede.

"De komende tijd zullen Selina en Harold alle mFlor-dealers gaan bezoeken. Tevens zullen zij alle relevante producttrainingen gaan verzorgen en de vaste bezetting vormen op de mFlor-stand op de InCoDa beurs (15-17 september in Gorinchem)."

www.mflor.com


Deel op Social Media
<< July 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >