Nieuws


02-04-2019 8:00

Forbo Flooring maakt tijdens de aankomende Salone del Mobile (9-14 april) deel uit van het Nederlandse paviljoen Masterly, dat dit jaar in het teken staat van de schilder Rembrandt.

Forbo combineert Marmoleum, haar Flotex Vision print vloeren en een aantal bekende schilderijen van de Hollandse meester tot een bijzonder geheel in een stand die is geïnspireerd op een fraaie linoleum reclameposter uit de jaren '30. Het paviljoen Masterly is te vinden in het prestigieuze Palazzo Francesco Turati in Milaan.

"Rembrandts contrasten, textuur en kleurgebruik, inspireren de designers van Forbo tot op de dag van vandaag in het bedenken van verfijnde linoleumontwerpen", aldus een woordvoerder. "Op haar eigen manier beschouwt Forbo zich ook als een Hollandse meesteromdat haar Marmoleum (Forbo’s merknaam voor linoleum) op hoog, Dutch Design-niveau in Holland ontworpen en gemaakt worden. Forbo heeft vakmanschap daarnaast hoog in het vaandel staan. Dat is allemaal terug te zien in kamer 26 van het weelderig-historische Palazzo waar de vloerproducent oud en nieuw voor even bij elkaar brengt."

www.forbo-flooring.nl

 


Deel op Social Media02-04-2019 8:00

Forinn en Bosgoed, gespecialiseerde groothandels in professionele vloer- en raamafwerking hebben hun krachten gebundeld. De combinatie is per 1 april als één bedrijf actief onder de naam INTR.

Met de eenwording willen de beide spelers hun ambities krachtig gestalte geven en de dienstverlening optimaliseren. Speerpunten zijn synergie op het gebied van assortimentsbeheer, verdere stroomlijning van de logistieke efficiency en doorontwikkeling van de online dienstverlening. Voor dit laatste werd een nieuwe website met klantenportal ontwikkeld: www.INTR.nl.

Door de samenvoeging heeft INTR. direct twaalf vestigingen op strategische locaties in heel Nederland. Ook hierdoor is deze nieuwe organisatie nog beter in staat om de klant te bedienen met kwaliteitsproducten en gedegen advies. De producten en private labels van Forinn en Bosgoed komen ook onder één vlag, het nieuwe huismerk INTR.

INTR. is eigendom van Uzin Utz Nederland bv (voorheen Unipro bv) in Haaksbergen. Uzin Utz maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde Uzin Utz Group uit Duitsland. INTR., met Harry Elshof aan het hoofd, zal onafhankelijk van Uzin Utz Nederland opereren.

www.INTR.nl


Deel op Social Media<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >