Nieuws


01-03-2019 9:00

Het volledige sprekersprogramma voor MaterialDistrict Rotterdam is bekend. Op de beursvloer zijn drie dagen lang simultaan twee theaterprogramma’s actief. Hierin delen maar liefst vijftig sprekers hun kennis en ervaring binnen de werelden van Architecture, Interiors, Urban & Landscapes, Textiles & Fabrics, Products, and Print & Sign.

"Luister naar lezingen van bekende experts binnen hun vakgebied zoals Anne Marie Commandeur (Stijlinstituut), Miriam van der Lubbe (Van Eijk & Van der Lubbe), Filippo Lodi (UNStudio/UNSense), Anouk Groen (RNA Design), Cees Donkers, Niek Pulles (Nike), Emma van der Leest (BlueCity lab), Anouk van der Poll (vanderPolloffice), Arne Lijbers (Mecanoo architecten) en nog veel meer in het MaterialDistrict Theatre en het Partner Theatre", aldus de organisatie.

"Daarnaast presenteren onze partners Dutch Recycled Textile Center, BlueCity, Yksi Connect, Pakhuis de Zwijger, Amorim, Interface, Michel Oprey & Beisterveld en Sto hun eigen programma."

MaterialDistrict Rotterdam vindt plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart in Rotterdam Ahoy. 

Rotterdam.MaterialDistrict.nl


Deel op Social Media
01-03-2019 10:00

Ontwerper Guido Lok ontwierp onlangs een duurzame linoleumstoel als onderdeel van een opdracht die Forbo Flooring en Ahrend voorlegde aan een groep studenten. Lok is nu met een bedrijf in overleg die de stoel - genaamd de Flap Lounge - ook daadwerkelijk op de markt wil brengen.

Ahrend en Forbo Flooring zochten naar producten voor de nieuwe werkomgeving waarin privé en werk steeds meer versmelten, en vroegen om goedkope, doch duurzame oplossingen. Lok bedacht een stoel waarop werknemers en gasten even kunnen ontspannen, met een linoleum zitting die aanpasbaar is in hard- of zachtheid doordat hij aangetrokken kan worden.

De Flap Lounge is gemaakt van metaal - dat zo goed als eeuwig meegaat - en een bekleding van duurzaam Furniture Linoleum van Forbo Flooring. De bekleding vervang je - als zij na 10 jaar versleten is - zo weer voor een nieuwe. Die oude linoleumbekleding kan vervolgens hergebruikt worden.

www.forbo.nl

 


Deel op Social Media
<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >