Nieuws


08-02-2019 8:30

Tuinidee is het grootste tuinevenement van Nederland. Op het eerste gezicht misschien niet de meest voor de handliggende ontmoetingsplek voor projectinterieur-professionals. Maar schijn kan bedriegen. Want 'groen' wordt steeds belangrijker in het gezonde interieur.

Niet vreemd dus dat branchevereniging VHG het evenement aangrijpt voor het houden van een vakdag, tijdens welke onder meer de prijs voor de Interieurbeplanting van het Jaar wordt uitgereikt. 

Om de toepassing van ‘binnengroen’ aan te jagen organiseert de vereniging sinds enige jaren de competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Onlangs bezocht de vakjury een serie projecten. Op basis hiervan werd een drietal projecten genomineerd voor de prijs. Het betreft CIC Rotterdam in Rotterdam, door Green Fortune Nederland, Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot, door Green Care Interieurbeplanting, en Hotel Jakarta in Amsterdam door Copijn Groenaanleg en beheer.De uitreiking van de prijs vindt dus plaats tijdens Tuinidee. Het evenement vindt plaats op 23 februari. Tijdens het evenement worden eveneens Wij verwelkomen u graag met een lunch waarna we de prijzen uitreiken voor prijzen voor de Tuin, de Zwemvijver van het Jaar 2019 en de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg bekendgemaakt.

www.vhg.org
 


Deel op Social Media
<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >