Nieuws


05-02-2019 8:00

Forbo ligt bij de tandarts. Het bedrijf realiseerde onlangs een mooi project bij Yavuz Tandheelkundig Centrum in Rotterdam.

"Partout Design heeft deze praktijk zeer stijlvol ontworpen en gekozen voor een duurzame marmoleum-vloer, die zorgt voor een rijke uitstraling", aldus een woordvoerder namens de vloerenfabrikant.

"Het kleurenpalet van de vloer en de kleurrijke signing in samenwerking met het steriele wit maken deze praktijk tot een uniek en fris geheel. De praktijkzones hebben een hele persoonlijke uitstraling vanwege de wandprints die goed in het thema passen."

Ook aan het Yavuz Cosmetisch Centrum leverde Forbo zijn bijdrage. "Het cosmetisch centrum heeft een hele eigen stijlvolle, weelderige en luxueuze uitstraling gekregen, waarbij het kleur- en materiaalplan is geïnspireerd op de kleuren van een pauwenveer."


www.forbo-flooring.nl

 
 

Deel op Social Media05-02-2019 10:00

De Exclusive 1015-kwaliteit van Vorwerk-flooring heeft de Good design Award gewonnen. dat meldt de fabrikant in een persbericht. "Vorwerk bewijst opnieuw met deze 'flat weave' dat Vorwerk-producten een unieke mix zijn van kwaliteit, innovatie en ontwerpen in een internationaal speelveld."

De Exclusive 1015 is een harde vloer die textielachtig aanvoelt en het oog boeit met zijn buitengewone structuren en iriserende 3D-effecten. "Donker basismateriaal en een contrasterend oppervlak zijn ingewikkeld met elkaar verweven - dit creëert de unieke look die dit product zijn karakter geeft."
 

De Good design Award is een jaarlijkse prijs die sinds 1950 wordt uitgereikt door het The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Designin samenwerking met het Europees Centrum voor Architectuur, Kunst, Ontwerp en Stedenbouw. 

www.vorwerk.de


Deel op Social Media<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >