Nieuws


15-05-2018 8:30

ORAC is tevreden over deelname aan Architect@Work in Luxemburg, dat op 25 en 26 april werd gehouden. Dat meldt de Belgische aanbieder van onder meer plinten, kroonlijsten, wandpanelen, decoratieve elementen en profielen voor indirecte verlichting.

“Deelnemen aan Architect@Work is als deelnemen aan een wielerwedstrijd. Het is maar aan de meet dat de punten uitgedeeld worden”, aldus een woordvoerder. "Zo hadden wij vlak voor het einde van de beurs nog leuke contacten voor het opleveren van een hotel in een Luxemburg."

Het bedrijf toonde in Luxemburg onder meer vier nieuwe flexibele plinten. "Deze kan men gebruiken om niet-rechte muren aan te kleden. Denk bijvoorbeeld maar aan een ovaalvormig kookeiland."
Architecten waren volgens de woordvoerder sterk geïnteresseerd in het gamma van ORAC. "ORAC Décor heeft het ruimste gamma watervaste designplinten”, liet een architect weten die heel wat projecten met ORAC doet.

Het hart van ORAC ligt bij interieurdesign, laat het bedrijf weten. "Al meer dan 40 jaar ontwikkelen en produceren we met grote passie decoratieve afwerkingsproducten voor uw interieur. Dat die gedrevenheid voor mooie dingen in de genen zit, behoeft geen uitleg want ORAC is nog steeds een familiebedrijf. Als pionier hebben we kunststoftechnologie geïntroduceerd voor de productie van onze sierelementen (Purotouch, Duropolymer enDurofoam). Alleen zo kunnen we u een bijzonder hoge kwaliteit aanbieden, gecombineerd met een fijne afwerking en een eenvoudige installatie."

www.oracdecor.com

 

Deel op Social Media
<< May 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >