Green Fortune overgenomen door Donkergroen


Green Fortune overgenomen door Donkergroen
27-03-2019 8:30

Nieuws uit de sector 'levend groen'. Donkergroen heeft enige tijd geleden Green Fortune overgenomen. Hiermee wordt de bestaande samenwerking bekrachtigd en deze overname past erg goed binnen het productaanbod van Donkergroen Interieurbeplanting en de groeiambities van de Donker groep als geheel.

Donkergroen is een familiebedrijf, top-drie speler, landelijk werkend, soms grensoverschrijdend, met zo'n 850 creatieve groendenkers en -doeners vanuit 24 locaties. Het bedrijf is actief met ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen, wijken, speelterreinen, dak- en gevelgroen en binnentuinen voor B2B. 
 

Green Fortune, gespecialiseerd in verticale en hangende tuinen voor binnen en buiten, is in 2004 opgericht in Zweden. In 2008 haalde Eelco Schutter Green Fortune naar Nederland. Uit een gezamenlijke duurzame visie ontstond de zelfstandige Nederlandse tak die sindsdien een indrukwekkende ontwikkeling heeft doorgemaakt en vele mooie projecten heeft mogen leveren voor gerenommeerde bedrijven en architecten.

De missie van Green Fortune is om door groene innovaties de natuur terug naar de stad te brengen en mensen anders naar de natuur te laten kijken. Green Fortune laat zien dat planten van onschatbare waarde zijn voor het welzijn van bewoners, medewerkers en de stad zelf, dankzij luchtzuivering, akoestische voordelen en stressverlaging.

Eelco Schutter, bedrijfsleider van Green Fortune en Anja Kanters, algemeen directeur van de Donker groep: “Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking die ons in staat stelt om sneller een grotere klantengroep aan te boren en voor hen met nog meer creativiteit en vakmanschap een breder assortiment en ultieme beleving te bieden die welzijn en productiviteit van medewerkers bevorderen. Alles in één hand voor een oerwoud in het atrium, een wandoase in kantoorkamers of een stromende tuin langs de gevel."

www.donkergroen.nl


Deel op Social Media<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >