Nieuws


29-11-2017 8:30

"Coretec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank", dat stelt de aanbieder een een schrijven aan de pers. "Door een beschermlaag is een CoreEtec-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast:"

Eersteklas hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer volgens het bedrijf talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. E"en lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een speciale ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op."

Een Coretec vloer kan dus probleemloos rechtstreeks geplaatst worden op een ondergrond van hout, beton of tegels. "De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een Coretec-vloer warmer en stiller is dan gelijkaardige vloeren." De vloer is er voor elk interieur. Met 56 decoren is het gamma heel erg uitgebreid geworden. 

www.coretecfloors.eu

Deel op Social Media
29-11-2017 8:31

Nieuws van Verwol. het bedrijf presenteert nieuwe 'premium' spanplafonds. Een Verwol Premium Spanplafond is een op maat gemaakt kunststof doek dat onder het bouwkundige plafond wordt gespannen.

Een Premium Spanplafond kan ook als wandafwerking gebruikt worden. Het doek wordt verwarmd, bevestigd aan zichtbare of onzichtbare profielen en vervolgens op spanning gebracht. "Verwol Premium Spanplafonds worden in de utiliteitsbouw in toenemende mate toegepast", meldt het bedrijf. "Het heeft een exclusieve uitstraling, een geluidsabsorberende werking en heeft vele voordelen ten opzichte van andere plafond-of wandafwerkingen."

"De functionele en esthetische toepassingen zijn bijzonder en u heeft als architect of opdrachtgever volledige ontwerpvrijheid. Het doek kan namelijk in elke kleur of met print worden geleverd en kan in iedere vorm worden gemonteerd. Bovendien kunt u visuele effecten creëren door een verlichtingstechniek naar keuze toe te passen."

www.verwol.nl

br />

Deel op Social Media<< November 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >