Nieuws


04-10-2017 8:30

Feest bij Bruynzeel. de fabrikant van (onder meer)  archiveringsoplossingen bestaat 120 jaar. C. Bruynzeel & Zonen start met de productie van houten vloerdelen en schaverijproducten. Nadat het bedrijf in 1919 door een brand wordt verwoest wordt opnieuw begonnen in Zaandam en richten zij de ‘Hollandsche Deurenfabriek C. Bruynzeel en Zonen’ op. Hiermee is de grondslag gelegd voor de opmerkelijke expansie van de Bruynzeel bedrijven.

Na 1927 worden ook andere productgroepen toegevoegd. De meest uiteenlopende producten worden door de jaren heen geproduceerd. Van potloden to deuren, van keukens en vloeren tot magazijnstellingen. Door een aantal bekende ontwerpers, waaronder Piet Zwart, producten te laten ontwerpen, loopt Bruynzeel ook in design voorop. In 1982 wordt het bedrijf opgesplitst in diverse Bruynzeel bedrijven, welke autonoom verder groeien. Dit betreffen Bruynzeel Keukens, Bruynzeel Home Products en Bruynzeel Storage Systems.

Opslagsystemen zijn voor Bruynzeel Storage Systems de specialiteit. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen innovatieve opslagsystemen voor de archief-, museum-, bibliotheek-, en kantooromgeving. Met klanten zoals het Rijksmuseum lopen zij in hun markt voorop.

www.bruynzeel-storage.com 


Deel op Social Media04-10-2017 8:30

Objectflor Nederland heeft Marc van de Put benoemd tot salesmanager voor Zuid Nederland. Marc van de Put (49) is geen onbekende binnen de vloerenmarkt. Sinds 1994 heeft hij de nodige ervaring opgedaan bij diverse vloer- en bouwbedrijven en daar een enorme vakkennis opgebouwd.

Voor objectflor ziet Van de Put ruime kansen om te groeien. "Met 23 jaar verkoop- en advieservaring in de vloeren heb ik er veel zin in om de fantastische collectie van objectflor te presenteren aan mijn uitgebreide kring van relaties. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en diversiteit van onze vinylvloeren en weet zeker dat meer mensen dat zullen zijn.“

Het verkoopteam is hiermee weer op volle sterkte. "Samen met Van de Put beschikt het team over de optimale kennis en kunde om architecten, interieurontwerpers en projectadviseurs te adviseren over functionele en esthetische vraagstukken", aldus het bedrijf. "Zo kunnen de onbeperkte mogelijkheden van het uitgebreide productportfolio van objectflor met de merken Expona, Polyflor en Karndean maximaal worden benut."

Objectflor is in Europa één van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige, elastische vloerbedekkingen voor projecten en woningbouw. "Onze producten voldoen niet alleen aan de allerhoogste kwaliteitsstandaards, maar combineren innovatief design met hoge functionaliteit en lange levensduur. We hebben een bekwame buitendienst en een uitgebreid netwerk van vakhandelspartners. Een bijzonder voordeel is het moderne Objectflor distributiecentrum met grote voorraad waardoor er korte levertijden zijn." Het in 1989 in Keulen opgerichte bedrijf is een dochteronderneming van de Britse James Halstead Flooring. Tot deze groep behoort ook het bedrijf Polyflor, waarvan de producten door Objectflor Benelux worden vermarkt.

www.objectflor.de


Deel op Social Media
<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >