Nieuws


20-09-2017 15:00

Totaalleverancier Delo heeft zijn productenpakket voor kantooromgevingen uitgebreid. Om zakelijke klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is Delo vanaf nu exclusief distributeur van Tajima vloeren.

De Japanse productiemaatschappij is actief op het gebied van luxe vinyl vloeroplossingen en verkrijgbaar in een 30-tal landen wereldwijd. Met deze uitbreiding is Delo naar eigen zeggen nog beter in staat om te voldoen aan de vraag van haar klanten in de totale behoefte rondom verbouwen, nieuwbouw, verhuizing of het opfrissen van de huidige kantoorruimte.

"De markt met betrekking tot kantoorinrichting vraagt steeds meer om one-stop-shopping, waarbij de leverancier hét aanspreekpunt is voor het totale project.", medlt een zegsman. "Traditioneel gezien beperkt de leverancier zich tot het leveren van kantoormeubilair, echter blijft het daar niet meer bij." Naast vloeroplossingen adviseert Delo bijvoorbeeld ook op het gebied van (akoestische) raamdecoratie, ergonomische inrichting en verlichting. Als gevolg hiervan is dan ook de samenwerking met Tajima tot stand gekomen.

"Vinyl wordt steeds meer toegepast bij het inrichten van kantooromgevingen, aangezien dit product gemakkelijk is in onderhoud en een warme, huiselijke uitstraling heeft. De diverse mogelijkheden qua design maken dit tot een perfect product voor bedrijfstoepassingen. Onder andere Ziekenhuis Bernhoven is voorzien van Tajima-vloeren."

www.delo.nl 

Deel op Social Media
<< September 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >