Wijzigingen bij ERFMI


Wijzigingen bij ERFMI
19-02-2019 8:30

De European Resilient Flooring Manufacturers' Institute (ERFMI), het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren, kondigt veranderingen aan in de Raad van bestuur en de managementstaf. Jane Gardner is aangesteld als nieuwe gedelegeerd bestuurder.

De ERFMI vertegenwoordigt de belangen van de veerkrachtige vloerbedekkingsindustrie in Europa. De leden van deze organisatie maken vloerbedekkingen van vinyl, rubber, linoleum, kurk, polyurethaan of synthetische thermoplastische polymeren.

Jane Gardner is de opvolgster van Ton Pluijmert, die na 16 jaar de belangen van de veerkrachtige vloerbedekkingsindustrie in Europa te hebben behartigd, met pensioen is gegaan. De organisatie dankt Ton Pluijmert voor zijn waardevolle bijdrage aan de sector.

Gardner: "Ik heb er veel zin in om met mijn collega Jochen Zimmermann, technisch en administratief manager van ERFMI, aan de slag te gaan om de belangen van onze leden in Europa te vertegenwoordigen. Ik kijk ernaar uit om ervoor te zorgen dat de circulaire economie binnen de veerkrachtige vloerensector verder ontwikkeld wordt en dat de stem van ERFMI gehoord wordt op zowel Europees als  nationaal niveau."

ERFMI heeft tijdens zijn algemene vergadering op 14 november 2018 in Brussel tevens Robert N B Smith als nieuwe voorzitter gekozen. Hij is directeur van de technische diensten bij James Halstead. Smith neemt dit mandaat over van Pierre Lienhard, directeur van de groep marketing & strategie bij Gerflor, die waarnemend voorzitter was. Demosthene Sakkas, directeur van de divisie onderzoek en innovatie EMEA bij Tarkett, is aangeduid als nieuwe voorzitter van de technische commissie.

ERFMI vertegenwoordigt de belangen van zestien fabrikanten en verdelers van veerkrachtige vloerbedekking in heel Europa. Gezamenlijk produceren zij meer dan 360 miljoen vierkante meter vloerbedekking per jaar en bieden zij werk aan elfduizend mensen.

www.erfmi.com


Deel op Social Media<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >