Nieuwe collectie Vescom


Nieuwe collectie Vescom
10-10-2018 8:30

Vescom introduceert een nieuwe collectie textiel wandbekleding en breidt de bestaande Xorel collectie uit met Linen en Switch. 

Met de 23 nieuwe producten gaat Vescom naat eigen zeggen voorbij aan gladde oppervlakken - die nu synoniem zijn aan de alomtegenwoordige schermen en digitale apparaten - maar voegt voelbaar diepte en karakter toe aan een interieur. "In reactie op een toename van interieurs in industriële stijl, bestaat de serie non-woven materialen uit beton- en aardse tinten. Kleuren die het gebruik van nieuwe geavanceerde technieken onder de aandacht brengen", aldus het bedrijf.

Christiane Müller, design director van Vescom, omschrijft de architectonische collectie als een serie 'ingetogen metallics'. "De collectie relativeert luxe. De producten zijn subtiel en verfijnd. Nu en dan is er een vleugje meer decoratie aangebracht, maar nooit overdadig."

De collectie wordt volgens Vescom gekenmerkt door een interactie van oppervlak en licht, met subtiele schemerige momenten die een luxueus accent toevoegen aan het neutrale palet. Montado wordt bijvoorbeeld gemaakt van gecomprimeerde houtpulp. De zilver-kleurige serie doet denken aan beton, terwijl de bruinere tinten sterk op kurk lijken. Stervormige openingen onthullen een glimp van het spiegeloppervlak eronder, dat fonkelt en schittert zodra er licht op valt.

www.vescom.nl

Deel op Social Media
<< October 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >