IVC groep sterk vertegenwoordigd op ArchitectatWork


IVC groep sterk vertegenwoordigd op ArchitectatWork
04-09-2018 8:30

Ook dit jaar is de IVC groep weer sterk vertegenwoordigd op de gerenommeerde vakbeurs Architect@work. De zevende editie van het evenement wordt op 12 en 13 september gehouden in AHOY Rotterdam.
 

Op stand 19 presenteert de IVC group ‘Express with Impress’, een premium designcollectie van Moduleo die volgens het bedrijf een nieuwe dimensie geeft aan pvc-vloeren. "Van naturelle, karaktervolle eik tot expressieve combinaties van hout verweven met textiel. Aan de basis ligt een innovatieve technologie voor een ongeëvenaarde reliëfdruk." 

Het betreft een vervolg op de succesvolle collectie Impress: Express with Impress. "Een volledig nieuw en innovatief procedé zorgt voor een uitbreiding van de houtsoorten, die voor het eerst aangevuld worden met een unieke tegelcollectie. Het resultaat is een bijzonder waarheidsgetrouw reliëf, waarbij de structuur, de print op de plank of tegel naadloos volgt én een voelbare dimensie toevoegt."   

Met de Impress-collectie lanceert Moduleo een ambachtelijk product op industriële schaal. "Uniek op de markt van vloerbekleding. Impress differentieert zich voornamelijk door haar fijne patronen en texturen, snelle plaatsing en gemakkelijk onderhoud. De collectie wordt ingedeeld in twee categorieën: ‘Naturally Impressive Floors’ en ‘Expressive Floors’."

Op stand 20  presenteert de IVC group haar nieuwe productcategorieën en materiaalinnovaties. De nieuwe tapijttegels van IVC lijken wel uit de natuur geplukt. Lichen is geïnspireerd op korstmossen, micro-ecosystemen van algen en schimmels die voorkomen op stenen en bomen. Met hun grijze, bruine, gele of oranje korsten vormen ze een fotogeniek tafereel.

"Lichen is als modulair plankentapijtsysteem erg flexibel", zegt de qwoordvoerder over deze productlijn. Er zijn drie patroontypes. Centraal staan de uitgespreide korstmossenbloempjes die qua kleur en vorm veranderen. Andere patronen zijn de overgangstegels met minder bloei en een stijl die uitsluitend textuur is. "Deze drie patroontypes kunnen afzonderlijk gebruikt worden of laten zich onderling combineren voor een originele mix van textuur en kleur. Dat de kleuren en texturen bijzonder uitgesproken zijn, is te danken aan de innovatieve tufttechnologie die de IVC toepaste. Bovendien is Lichen gemaakt van Duracolor, een geverfd premium nylongaren van Mohawk dat zijn troeven (kleurvast, vlekbestendig) intussen ruimschoots bewezen heeft."

Architect@work wordt gehouden op 12 en13 september van 13.00 tot 20.00 in Ahoy Rotterdam. Moduleo is te vinden op standnummer 19, IVC op standnummer 20.

www.ivcgroep.com


Deel op Social Media<< September 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >