Moduleo toont nieuwe ontwikkelingen op InCoDa


Moduleo toont nieuwe ontwikkelingen op InCoDa
27-08-2018 8:30

Op de vakbeurs Interieur Collectiedagen (InCoDa) toont Moduleo zijn allernieuwste ontwikkeling op het gebied van vloeren. Dat meldt het vloerenbedrijf in een nieuwsbrief. Het bedrijft toont van 16 tot en met 18 september in Gorinchem onder meer LayRed.

"LayRed is de nieuwste innovatie van Moduleo: een rigide en renovatievriendelijke PVC vloer, supersterk en toch aangenaam zacht en stil", aldus het bedrijf. "De gepatenteerde meerlagige designvloer met opvallend rood accent – vandaar de naam – staat zelfs in extreme omstandigheden zijn mannetje."

Een renovatievriendelijke vloer ontwikkelen zonder het zachte gevoel en de geluiddempende eigenschappen waarvoor PVC vloeren bekend zijn te verliezen, dat was voor Moduleo de uitdaging. "Met LayRed verenigt Moduleo luxe design, buitengewoon comfort en ongeëvenaarde sterkte in één product. LayRed voldoet zo niet alleen aan de verwachtingen, de rigide vloer tackelt meteen ook de uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen en renoveren van een huis.  Aan de basis ligt dan 2 jaar intensieve research en de meest unieke gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het hoofdkwartier in Avelgem, België."


Oneffen ondervloeren zijn zo’n uitdaging. "LayRed is sterk genoeg om de verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. Dit maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor renovatieprojecten."

Een LayRed-klikvloer vervormt volgens het bedrijf ook niet onder invloed van schommelingen in temperatuur en voelt zich dus thuis in zonneportalen en ruimtes met grote ramen waar de temperatuur sterk kan verschillen. "LayRed is sterk zonder dat er aan comfort wordt ingeboet. De akoestische laag reduceert het loopgeluid tot een absoluut minimum – LayRed is meteen de stilste vloer in het rigide vloerensegment – en zorgt er daarnaast voor dat de vloer comfortabel zacht en warm aanvoelt onder de voeten."

Het oppervlak is slijtvast en bestand tegen hakken en meubelpoten. De enige indruk die achterblijft is het design. De LayRed-collectie bestaat uit zeven realistische hout- en steendesigns met 26 natuurlijke kleuren. "LayRed valt echt op. Niet alleen met sterke features en stevige kwaliteitsgaranties. Ook met de rode achterkant van de planken en tegels."

De Interieur Collectiedagen vinden plaats van 16 tot en met 18 september in Evenementenhal Gorinchem. Moduleo is te vinden op Stand 121.


www.ivcgroup.com
 

Deel op Social Media
<< August 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >