CO2-neutraal Marmoleum op Interieur Collectie Dagen


CO2-neutraal Marmoleum op Interieur Collectie Dagen
31-07-2018 7:34

Forbo Flooring neemt van 16 tot en met 18 september aanstaande deel aan de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem en ‘showcaset’ daar onder andere 'het fraaie en superduurzame Marmoleum CO2-neutraal'. Dat meldt het bedrijf in een schrijven aan de pers.

"De stand-out-stand die Forbo daartoe heeft ingericht, maakt visueel inzichtelijk dat Marmoleum mooi is voor binnen en tegelijkertijd goed voor buiten." De Forbo-stand bestaat volgens de woordvoerder uit een uitgelichte kubus die aan alle kanten open is met een warm interieur van binnen. "Op de achtergrond een typisch Nederlands boslandschap waarmee de herkomst van Marmoleum subtiel onderstreept wordt. Marmoleum wordt immers niet alleen sinds mensenheugenis in Nederland gemaakt, maar ook ontworpen. Echt Dutch Design dus. Daarnaast laat de vloerproducent het elegante en gemakkelijk te installeren Allura Click, en de vernieuwde en handige klantenwebsite ForbOnline 2.0 zien op de Interieur Collectie Dagen."

Behalve Forbo zijn er meer dan honderd exposanten aanwezig op de beurs, die de nieuwste trends showt op het gebied van stoffering, wandbekleding, vloeren en raamdecoratie. De focus van het evenement ligt op netwerken, inspiratie en kennisdeling met dit jaar als nieuw element het Inspiratietheater met sprekers als kleurexpert Saskia Huiting, retailtrendwatcher Harry Bijl en virtual reality ondernemer Jim Zagwijn.

www.interieurcollectiedagen.nl


Deel op Social Media
<< July 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >