Sepagroep overgenomen


Sepagroep overgenomen
25-04-2018 8:30
De Sepagroep met het in Nijverdal gevestigde Sepawand en in Berkel en Rodenrijs gevestigde Wandenservice, is deze week voor 100 procent overgenomen. De nieuwe aandeelhouders zijn de eigenaren van de Hemink Groep uit Holten/Amersfoort en Fred Mak die tevens de dagelijkse leiding van de Sepagroep en haar werkmaatschappijen op zich zal gaan nemen.
 
De eigenaren van de Hemink Groep zien veel synergie mogelijkheden met de bedrijven in de Sepagroep. Het van oudsher bekende Hemink schildersbedrijf heeft zich ontwikkeld tot een 100 procent vastgoedpartner. Naast het verduurzamen van woningen worden er steeds vaker projecten in de utiliteitsbouw uitgevoerd waarbij de systeemwanden en plafonds van Sepawand en Wandenservice een mooie aanvulling zijn.
De nieuwe directeur, Fred Mak, die zijn carrière ooit in 1986 als trainee bij Sepawand begon, heeft zijn sporen verdiend in de gevelbouw en was jarenlang directeur van Solarlux Nederland. Met zijn ruime ervaring in de bouw, op zowel commercieel als technisch gebied, zal hij met hulp van de andere aandeelhouders nieuwe impulsen aan het bijna 50-jarige Sepawand gaan geven.
De Sepagroep was in het bezit van Ronald Eikenaar maar door persoonlijke omstandigheden de laatste jaren niet meer in staat om zelf leiding aan de bedrijven te geven. De heer Eikenaar is blij met de nieuwe aandeelhouders en heeft alle vertrouwen in een succesvolle continuering van het bedrijf en behoud van de werkgelegenheid.

www.sepagroep.nl


Deel op Social Media
<< April 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >