Samenwerking Forbo en Philippe Starck in Milaan onthuld


Samenwerking Forbo en Philippe Starck in Milaan onthuld
10-04-2018 7:30

De Milan Design Week werpt zijn schaduw vooruit. Van 17 tot en met 22 april is ook Forbo aanwezig. Het vloerenbedrijf presenteert tijdens de Salone di Mobile de nieuwe collecties Marmoleum, Fabscrap en Flotex by Philippe Starck. Dat gebeurt op 'Fuori Salone'.'Nothing replaces the painter’s hand', dat is de ondertitel van Forbo’s voorproefje van de samenwerking met ontwerper Philippe Starck, met wie een collectie van high-definition bedrukte Flotex vloerdekking is gemaakt. De collectie wordt officieel gelanceerd in juni.

Onder de titel 'Marmoleum Blooms' presenteert Forbo bij Cavellerispaziodanza ook Marmoleum Splash, een levendig, feestelijk en uitbundig ontwerp, eigentijds ook, dat tegelijkertijd dient als een verbinding tussen de klassieke gemarmerde en uni dessins in de collectie. Marmoleum is een natuurproduct met de status CO2-neutraal.

Tot slot onthult Forbo Fabscrap, 'The beauty of imperfection', wat is gemaakt van gerecycled materiaal uit de Forbo Sphera collecties, resulterend in een premium random design vloerbedekking.

De tentoonstelling wordt aangevuld met meubelstukken uit de Furniture Linoleum collectie van Forbo, een materiaal voor het afwerken van oppervlakken


www.forbo.comDeel op Social Media


<< April 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >