Vijftigste verjaardag 'vloer met de nop'


Vijftigste verjaardag 'vloer met de nop'
22-11-2017 8:30

Nora Flooring viert de vijftigste verjaardag van norament rubbervloeren. Het bedrijf noemt deze 'vloer met nop' een 'klassieker' onder de elastische vloerbedekkingen:

"De rubber vloerbedekking met de klassieke ronde nop was het eerste product van het norament-assortiment en is tot op de dag van vandaag een van haar uithangborden", aldus een woordvoerder. "Dit jaar vieren de onder hoge druk geperste rubber tegels hun vijftigsteverjaardag."

De afgelopen vijf decennia zijn de vloerbedekkingen uit deze serie uitgegroeid tot vaste waarden in de wereldwijde architectuur. In tal van belangrijke bouwwerken, met de meest uiteenlopende functies en afmetingen, zijn met norament vloerbedekkingen uitgerust. "Overal waar de vloer de hoogste belastingen moet kunnen weerstaan, kiezen architecten, ontwerpers en opdrachtgevers voor de rubber vloerbedekkingen uit Weinheim, want ze zijn niet alleen duurzaam elastisch maar ook extreem slijtvast."

"Vanwege de betrouwbaarheid en veelzijdige en flexibele vormgevingsmogelijkheden zijn de vloeren uitgegroeid tot echte designklassiekers. Het standaardassortiment van de noppenvloer telt tot op de dag van vandaag bijvoorbeeld twintig kleuren." En er komt nu zelfs een eenentwintigste bij. Ter ere van het jubileum brengt nora flooring systems een nieuwe kleur op de markt. In deze speciale editie zijn in de steengrijze rubber tegels glitterpartikeltjes uit natuurgraniet verwerkt. "Het nieuwe dessin met zijn bijzondere uitstraling is buitengewoon geschikt voor representatieve ruimtes“, aldus CEO Andreas Mueller.

www.nora.com/50-Jahre-norament

Deel op Social Media
<< November 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >