Forbo sponsort vluchtelingenhotel


Forbo sponsort vluchtelingenhotel
06-11-2017 8:30

Een deel van de voormalige en beruchte Bijlmerbajes wordt een tijdelijk hotel genaamd The Movement Hotel Bijlmerbajes, gerund door asielzoekers. Hier kunnen zij werkervaring opdoen, om de kans op re-integratie te vergroten. Forbo Flooring sponsort het project.

In het hotel zijn Flotex-vloeren geplaatst, die volgens Forbo niet alleen mooi zijn, maar ook supersterk en makkelijk nat en droog te reinigen. "De vloeren zijn kosteloos geïnstalleerd door de firma Vloer & Stof uit Amsterdam."

Op dit moment wonen er zeshonderd vluchtelingen in het AZC in de Bijlmerbajes, één van de meest beruchte, voormalige gevangenissen van ons land. Het hotel bestaat in totaal uit zestien tweepersoonskamers. Onderdeel van het hotel is het lunchrestaurant A Beautiful Mess van Refugee Company, dat al eerder van start ging. Hier wordt het hotelontbijt geserveerd. Ook is het mogelijk om meeting rooms te boeken voor inspiratiesessies of vergaderingen.

Naast Forbo werken andere bedrijven gratis mee om dit initiatief handen en voeten te geven. Zo schonk Auping de bedden kosteloos. Tevens zijn er plannen om nog een etage te openen met hotelkamers. Deze zullen er precies uitzien als de oude cellen, dus met Marmoleum op de vloer.

www.forbo-flooring.nl


Deel op Social Media
<< November 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >