Inspirerende viering 60-jarig bestaan Bruinsma Natuurlijk


Inspirerende viering 60-jarig bestaan Bruinsma Natuurlijk
11-10-2017 12:00

Interieurbeplanter Bruinsma Natuurlijk in De Kwakel vierde op donderdag 5 oktober zijn 60-jarig bestaan met het event Amazing Green Creations 2017. Het thema van de bijeenkomst luidde ‘The way to create a healthy and pleasant workspace’. Dit thema liep als een rode draad door de middag. 

“Op het gebied van de werkplek is er de laatste jaren nogal wat veranderd”, zegt Helga Verheijen-Bruinsma, directeur van het jubilerende bedrijf. “Door de opkomst van het Nieuwe Werken is de vierkante meterprijs van kantoren veel belangrijker geworden. Daarnaast is er steeds meer aandacht voor het gezondheidsaspect van de werkplek.” Die ontwikkeling biedt kansen voor de wereld van de interieurbeplanters, mits zij in staat zijn om zich aan te passen aan de nieuwe eisen in de werkomgeving. “Met alleen het leveren van plantenbakken red je het niet meer”, zegt Verheijen-Bruinsma onomwonden. “We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in allerlei speciale oplossingen, zoals plantenwanden en hangend groen. Op die manier kunnen we architecten en facilitair medewerkers meerwaarde bieden in hun projecten. Want levend groen en bewegend water hebben ongekend veel invloed op het klimaat, de akoestiek en het gevoel van welbehagen van mensen in de kantooromgeving.”

De bezoekers van het event in De Kwakel kregen volop de gelegenheid om zich te vergewissen van de vele mogelijkheden die Bruinsma in dit opzicht te bieden heeft. In een drietal rondleidingen was er aandacht voor de onderwerpen ‘Levend groen en water als sfeermakers’, ‘Levend groen en water als klimaatverbeteraar’ en ‘Levend groen en water als interieurtool’.  Ook was er aandacht voor het onderwerp ‘Kersttrends 2017 en moscreaties’.

De kennisoverdracht geschiedde niet alleen gedurende de genoemde rondleidingen, maar ook tijdens een tweetal keynote-presentaties. In inspirerende bijdragen van Atto Harsta (Aldus Bouwinnovatie) en Ivo Lai  (Art Aqua)  werd bezoekers duidelijke gemaakt dat 'groen' en 'blauw' meerwaarde bieden in het professionele interieur. daarmee was de 60e verjaardag van Bruinsma natuurlijk niet alleen leuk, maar ook erg inspirerend.

www.bruinsmanatuurlijk.nl

Deel op Social Media<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >