Gerflor viert verjaardag met nieuwe vloer


Gerflor viert verjaardag met nieuwe vloer
02-05-2017 8:30

Vloerenspecialist Gerflor viert dit jaar het 80-jarige bestaan van zijn Mipolam vinyl vloeren. Het jubileum valt samen met de introductie van een nieuwe lijn vloeren binnen deze collectie: Mipolam Affinity.

"De Affinity vloeren kemerken zich door een hoge kwaliteit, stijtvaste afwerking en zijn verkrijgbaar in diverse designs", aldus een woordvoerder. erfor specialiseert zich met Mipolam al sinds 1937 in homogene vinyl vloerbedekking. "Door de jaren heen zijn de vloeren continu geïnnoveerd en werden steeds weer nieuwe designs ontwikkeld."

Met 80 jaar ervaring loopt het merk naar eigen zeggen voorop in homogene vinyl vloerbedekking. "Niet voor niets is de slogan van het merk ‘the original one since 1937’." Onder het merk Mipolam vallen verschillende productlijnen, zoals Mipolam Elegance, Mipolam Accord en de nieuwe lijn Mipolam Affinity. "De productlijnen zijn de afgelopen jaren allemaal vernieuwd, waardoor er keuze is uit een veelvoud aan moderne designs."

De 'jubileum-lijn' Mipolam Affinity is een non-directionele homogene vloerbedekking; het design is door en door verwerkt in de vloer. De vloer is beschikbaar in diverse ton-sur-ton designs, van neutraal grijs, beige en bruin tot vrolijk blauw, groen en rood. In totaal zijn er 28 nieuwe kleuren verkrijgbaar, op rol en op aanvraag in tegels. "De vloeren zijn 100 procent recyclebaar. Homogene vloeren combineren een eenvoudig onderhoud met een lange levensduur. De vloeren zijn waterdicht (thermisch gelast), kunnen een zware belasting aan en zijn geschikt voor ruimtes waar veel mensen lopen (slijtklasse T). Voor een optimale hygiëne is het mogelijk om de vloer door te laten lopen op de muur (als plint), zodat er minder vuil in de hoeken terecht komt."

De Mipolam Affinity homogene vloeren zijn voorts voorzien van de gepatenteerde Evercare oppervlaktebehandeling. "De vloeren zijn hierdoor zelfs bestand tegen chemische stoffen zoals Betadine en desinfecteringsmiddelen. Niet voor niets worden Mipolam vloeren veel gebruikt in ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en laboratoriums."

www.gerflorbenelux.com

Deel op Social Media<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >