Gratis vloerontwerp van Forbo


Gratis vloerontwerp van Forbo
31-03-2017 8:30

Forbo Flooring produceert niet alleen al heel lang hele fraaie en duurzame vloeren in Nederland, maar ontwerpt - indien gewenst - ook gratis uw vloerplan, middels Forbo’s ontwerpservice. "Zo’n speciaal op maat ontworpen vloer geeft de bestaande ruimte een heel nieuwe dimensie - alsof u net verhuisd bent - of ‘kleurt’ een nieuw gebouw mooi, en geeft een basis voor de rest van het interieur."

Michiel van Nieuwland, de ontwerper van Forbo’s ontwerpservice, bezoekt ieder project persoonlijk om een goed beeld te krijgen van de lichtval, het kleurgebruik, de sfeer, de looplijnen, het meubilair en het type gebruikers van het gebouw en andere zaken die het interieur bepalen. "Uw wensen en budgettaire mogelijkheden spelen natuurlijk ook een belangrijke rol in het ontwerp. Daarbij is het goed om te weten dat Forbo’s ontwerpservice altijd op de hoogte is van de nieuwste collecties en laatste mogelijkheden."

Op basis van de verzamelde informatie werkt de ontwerper vervolgens een vloerplan uit. Dit wordt met behulp van kleurstalen en een ontwerptekening met de klant besproken. "Na goedkeuring kan de vloer worden geïnstalleerd worden door uw eigen installatiebedrijf of wij dragen daarvoor zorg middels System Solutions, waarbij we u volledig ontzorgen."

Forbo’s ontwerpservice combineert niet alleen kleuren en dessins, maar creëert ook verrassende en sfeervolle effecten door het gebruik van verschillende materialen. De kleuren van de verschillende collecties zijn onderling op elkaar afgestemd middels Forbo’s kleurenworkshop, die door Forbo’s eigen designstudio werd ontwikkeld naar aanleiding van het tweejaarlijks trendrapport ‘Make it incredible’.

www.forbo.com

Deel op Social Media<< March 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >