Cosentino opent showroom in Londen


Cosentino opent showroom in Londen
27-09-2016 8:30

Cosentino Group, fabrikant van innoverende oppervlakken voor architectuur en design, heeft een nieuwe 'Cosentino City'-vestiging in Londen. Met de opening van dit center laat het Spaanse bedrijf naar eigen zeggen opnieuw zien dat het naar diversificatie in het distributiemodel en naar internationale groei streeft.

Cosentino City Londen is gelegen midden in de bekende wijk Clerkenwell, het epicentrum waar wereldwijd prestigieuze merken gelokaliseerd zijn. "Met het nieuwe Cosentino City staat Cosentino dichter bij de klant en wordt er meer ingezet op klantbeleving door middel van een zintuigelijke ervaring en de uitgebreide service die door de deskundige medewerkers wordt geboden". aldus het bedrijf. "Met meer dan 200 vierkante meter biedt de showroom architecten en ontwerpers grote tentoonstellings- en werkruimten die zijn voorzien van de laatste technologie waarmee professionals worden geholpen bij de ontwikkeling van elk soort project."

"Deze ruimte gaat verder dan het simpele showroomidee. Wij zien het als een integraal ontwerp- en verkoopcentrum dat als inspiratiebron dient voor professionals en dat hen tegelijkertijd helpt bij het aantrekken van hun klanten, het houden van hun vergaderingen en het onderzoeken van alle mogelijkheden van ons productassortiment voor de ontwikkeling van hun projecten”, verklaart Diego Florio, verantwoordelijke voor de 'Cosentino City' in Londen.

Deze nieuwe voorziening is een ware mijlpaal voor Cosentino op de Engelse markt waar de onderneming sinds haar vestiging in 2002 geleidelijk is gegroeid. Momenteel is het Verenigd Koninkrijk qua omzet de belangrijkste regio voor Cosentino binnen Europa, zelfs meer dan Spanje.

www.cosentino.com

Deel op Social Media 

<< September 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >