Moduleo presenteert 'room visualiser'


Moduleo presenteert 'room visualiser'
26-09-2016 8:30

Moduleo, de producent van luxueuze vinylvloeren, heeft een 'room visualiser' gelanceerd. Met die visualisatiefunctie kunnen de klanten hun ideeën tot leven brengen voor ze investeren in een nieuwe vloerbekleding. Het online platform vormt een uitbreiding op de bestaande website van Moduleo en hangt samen met de recente lancering van de nieuwe en innoverende Moods-collectie.

Arnoud van Ravensberg, Country Manager Nederland Projects & Residential, legt uit: “Met Moduleo Moods kunnen onze klanten zo ongeveer al hun creatieve vloerideeën waarmaken. Maar omdat vloerbekleding zo'n grote investering is, wilden we hen de kans bieden om die visie eerst te visualiseren, om te zien of hun idee wel zou passen bij dat specifieke project.” “Met deze collectie zijn de mogelijkheden eindeloos, en de room visualiser biedt hen de kans om kosteloos voluit te experimenteren met diverse looks, kleuren, vormen en formaten.”

Moduleo Moods biedt de klanten een creatieve studio waarin ze acht nieuwe vloerformaten kunnen combineren. Dankzij de brede waaier van beschikbare tegelvormen - zeshoeken, visgraten, driehoeken en ruiten, naast de traditionele vierkanten en rechthoeken - kunnen er in totaal meer dan honderdtien hout- en steeneffecten gecreëerd worden. Van Ravensberg: “De room visualiser is online beschikbaar op de nieuwe Moduleo Moods-website.Er is keuze uit diverse kamers, en de klanten kunnen hun laatste keuzemogelijkheden ook downloaden om op hun gemak een definitieve beslissing te nemen. Met dit platform versterken we ons engagement op het gebied van design en innovatie, en we geloven dat dit een erg nuttig hulpmiddel kan zijn voor al onze klanten.”

www.moduleomoods.com


Deel op Social Media<< September 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >