Forbo publiceert whitepaper over tapijt


Forbo publiceert whitepaper over tapijt
23-08-2016 8:30

Op de website van vloerenfabrikant Forbo zijn verschillende zogenoemde 'whitepapers te vinden (over kantoren, retail, onderwijs, et cetera). Onlangs publiceerde het bedrijf een whitepaper over tapijt. In het pdf-document wordt uit de doeken gedaan wat zoal de voordelen van deze veelverkochte vloervariant zijn.

"Met deze whitepaper wil Forbo Flooring u inzicht geven in de argumenten waarom u voor textiele vloerbedekking zou kunnen kiezen. Daarnaast gaan we in op een paar hardnekkige vooroordelen over dit type vloer", aldus de samenstellers.

In het whitepaper zijn dus verschillende argumenten voor het gebruik van tapijt in projectruimtes te vinden. Zo zou het gebruik van tapijt de identiteit van een organisatie versterken en bijdragen aan de juiste sfeer in een ruimte. Ook absorbeert een zachte vloerbedekking volgens Forbo meer geluid dan een harde vloervariant. Voorts verbetert tapijt volgens het whitepaper zowel de fysiologische als de psychologische perceptie van thermisch comfort. Tenslotte zorgt het gebruik van tapijt in een ruimte er volgens Forbo voor dat mensen minder stofdeeltjes inademen en geeft tapijt 'alleen de eerste weken een zeer kleine en niet-schadelijke hoeveelheid VOC’s af'.

Op basis van deze en andere argumenten beveelt Forbo in het whitepaper het gebruik bvan tapijt aan. Belangstellende klanten kunnen meteen de verantwoordelijke accountmanagers bellen. Want hun contactgegevens staan natuurlijk ook in de brochure vermeldt.

Het whitepaper is hier te downloaden.

www.forbo.com

Deel op Social Media  

<< August 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >