Bijzondere vloeren leggen met Moduleo


Bijzondere vloeren leggen met Moduleo
13-06-2016 9:06

Moduleo is gestart met de opleiding 'Het verleggen van Moduleo Moods'. Standaard’ vloeren weten stoffeerders wel goed te leggen maar Hongaarse punten, hexagon- en visgraat-vloeren vereisen toch meer specifieke kennis. Gedurende 6 dagen wordt er onder begeleiding van de Technisch Service Manager van Moduleo een programma afgewerkt, waarna de stoffeerder volledig zelfstandig een Moods-vloer kan verleggen.

Moods is het nieuwe creatieve programma van Moduleo waarmee klanten een persoonlijke stempel op de vloer kunnen drukken. Moduleo maakt dit mogelijk door de Transform- en Impress-collecties uit te breiden met acht innovatieve formaten. "Deze vormen zijn onderling compatibel en ook met de standaard Moduleo-formaten. Daardoor zijn eindeloze verlegpatronen mogelijk. Van een visgraat tot Hongaarse punt, van zeshoek tot driehoek en ruit."

Tijdens de training worden de deelnemers geïnformeerd over de mogelijkheden en de aangepaste installatie-instructies voor deze patronen. Ook bestaat de mogelijkheid om ter plekke verschillende patronen uit te proberen. Daarnaast is er volop ruimte voor het uitwisselen van vakkennis. De eerste training is inmiddels met succes afgerond.

www.moduleo.nl

Deel op Social Media<< June 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >