Een vloer kent geen glazen plafond


Een vloer kent geen glazen plafond
29-04-2016 12:02

Het projectinterieur is voortdurend aan verandering onderhevig. Interieurkenners  Françoise Bronner en Kitty de Groot doen speciaal voor Inside Information tweemaandelijks verslag van recente ontwikkelingen op dit gebied. In de thema-editie over Vloeren & Akoestiek lieten ze hun licht schijnen over de vloerensector.

Egaal grijs. Laat zich niet zien. Muizig. Om veelvuldig over te lopen, met je bureaustoel over te rollen. Zo kon je een kantoorvloer beschrijven, tot recent. Want de kantoorvloeren zijn grondig ‘omgespit’. Een gevarieerd landschap is er voor in de plaats gekomen: zacht-hard, laag-hoog, met kleuraccenten, verschillende texturen, patronen en afmetingen. Forbo, Desso, Interface en Leoxx, toonaangevende vloerfabrikanten, vertellen over hun markt, hoe sterk deze in beweging is. Op meerdere vlakken wordt geïnnoveerd, productontwikkelingen vinden plaats op het gebied van gezondheid, functie, esthetica, faciliteiten en milieu. 
  • Meer weten? U kunt het complete artikel (van zes pagina's) als pdf bestellen. De kosten bedragen € 5 >>> stuur een mail naar info@uitgeverijgelderland.nl
  • Ook kunt u het volledige tijdschrift, met het thema Vloeren & Akoestiek aanvragen per post. (€ 20) >>> stuur een mail naar info@uitgeverijgelderland.nl
  • Of neem een jaarabonnement: klik hier
     
 
 
<< April 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >