Kennisdag Onderwijs bij Forbo


Kennisdag Onderwijs bij Forbo
16-10-2015 8:00

Forbo Flooring organiseert op 5 november aanstaande een kennisdag onderwijs speciaal voor facility managers, huisvestingsmanagers, architecten en andere betrokkenen in de onderwijshuisvesting. De dag in Assendelft met twee aansprekende lezingen staat in het teken van het delen van kennis, het opdoen van inspiratie en het bijpraten met vakgenoten.

Zo spreken Marin van den Brink (bestuurder van de Stichting PCO Gelderse Vallei) en Marcel Beisiegel (directeur Facility Cost Control) over hygiëne in onderwijsinstellingen. Die staat regelmatig negatief in het nieuws. Niet toereikende financiële middelen blijken hier meestal de oorzaak van. Om dit probleem structureel op te lossen, richtte de Stichting PCO Gelderse Vallei met ondersteuning van Facility Cost Control in 2011 PCO Gelderse Vallei Facilitair B.V. op. Hiermee wordt met de beschikbare financiële middelen een hoger kwaliteitsniveau bereikt. In deze lezing worden de financiële en organisatorische aspecten uiteengezet.

De tweede lezing, ook in de middag, wordt gegeven door Iris Bakker van het adviesbureau Levenswerken. Zij stelt zichzelf de vraag welke keuzes een optimale leeromgeving beïnvloeden. Een productieve leeromgeving ontstaat volgens Bakker door een samenspel van juiste keuzes. Juist omdat er binnen huisvesting en inrichting zoveel mogelijkheden bestaan, is het belangrijk om een weloverwogen afweging te maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat kennis vanuit een organisatorisch perspectief, de menselijke psyche en technologische kennis zodanig in balans gebracht kunnen worden dat een prettige, gezonde en doelmatige leer- en werkomgeving gecreëerd kan worden. In 2014 promoveerde Iris Bakker op het onderwerp ‘Kennisproductiviteit en de fysieke omgeving’ aan de TU Delft.

Belangstellenden kunnen daarnaast in de ochtend een rondleiding krijgen door de grootste linoleumfabriek ter wereld en zien hoe het superduurzame linoleum wordt gemaakt. De dag biedt, tenslotte, ook veel mogelijkheden om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens de lunch of de afsluitende borrel.

www.forbo-flooring.nl/kennisdag

Deel op Social Media 

 

<< October 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >