Forbo beloont ontwerp


Forbo beloont ontwerp
18-09-2015 8:00

Maarten Ponjée, een docent aan een MBO-school en patroonontwerper, heeft de Marmoleum Modular ontwerpwedstrijd gewonnen die Forbo Flooring in het voorjaar uitschreef naar aanleiding van de introductie van haar nieuwe collectie Marmoleum Modular. Het speelrijke ontwerp in blauw-paars met een soort van Pacman motief wordt opgenomen in de officiële Marmoleum Modular collectie. Daarnaast krijgt Ponjée een gratis vloer. In totaal stuurden maar liefst zeventig deelnemers een vloerontwerp in.

Juryvoorzitter en ontwerper Edward van Vliet sprak van een eigenzinnig ontwerp met humor dat anderen uitnodigt om ook te spelen met de nieuwe modulaire Forbo-vloer. Daarnaast speelde augmented reality een belangrijke rol in het winnende design dat was toegesneden op de zorg. Middels de plaatjes op de vloer en met hun smartphone zouden kinderen, maar ook volwassenen makkelijker hun weg kunnen vinden in de grote ziekenhuizen die in deze tijd opgeld doen.

Ook de nummers twee tot en met vijf werden in het zonnetje gezet tijdens het event in de NLstudio’s in Amsterdam. Daarnaast sprak Forbo's senior designer Marijke Griffioen over het trendrapport dat het bedrijf onlangs presenteerde, en Edward van Vliet, tenslotte, liep aan de hand van zijn boek Creating Worlds door zijn werk van de afgelopen 25 jaar.

 www.forbo-flooring.nl

Deel op Social Media 

<< September 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >