Talkshow van Forbo


Talkshow van Forbo
17-03-2015 8:00

Vanmiddag (dinsdag 17 maart) houdt Forbo in Amsterdam een talkshow ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Marmoleum Modular-collectie. Het evenement wordt gehouden in de Architecten Showroom Amsterdam (het oude Materia).

Onder leiding van Jeroen Junte discussiëren Prix de Rome Architectuur-winnaar Ronald Rietveld, de talentvolle ontwerper Lex Pott (cum laude Design Academy) en de minimalistisch 'Japanse' textiel- en productdesigner Samira Boon over ‘het potentieel van het teveel’. Alles wat over is of verspild dreigt te worden, vormt namelijk steeds vaker de basis voor nieuwe ideeën en verdienmodellen. Denk aan de herbestemming van kantoorpanden, afvalhout als basis voor meubelen en oude kleren die 'verhipt' worden. Hoe kunnen de wereld van ontwerp en architectuur hier verder op inspelen, en hoe voorkomen we dat er een teveel ontstaat in de toekomst? 
De talkshowdeelnemers nemen om het een en ander te illustreren een 'best example' van hun werk mee.

De talkshow is onderdeel van een middag die wordt georganiseerd ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Marmoleum Modular collectie van Forbo Flooring, waarvoor ontwerpers en architecten worden uitgenodigd. Naast de talkshow presenteert Forbo zijn nieuwe internationale trendrapport (waar tal van kenners uit bijvoorbeeld de wereld van ontwerp en architectuur aan mee hebben gewerkt), en geeft Ronald Rietveld een lezing over zijn tegendraadse project 'The End of Sitting'. 

www.forbo-flooring.nl

Deel op Social Media



 

 

<< March 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031





Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >