Moduleo vernieuwt collectie


Moduleo vernieuwt collectie
09-01-2015 8:30

De Belgische producent van vinylvloeren Moduleo kondigt een vernieuwde collectie aan. "3 Jaar na de succesvolle lancering van ons innovatieve modulaire concept van vinyl in planken en tegels, stellen we op de vakbeurzen de nieuwe generatie voor."

Op het vlak van design, plaatsing, service en groene productie heeft Moduleo de lat naar eigen zeggen flink hoger gelegd. “Het is nu eenmaal de drive van het bedrijf om steeds beter te doen en nooit op onze lauweren te rusten”, klinkt het bij Moduleo.

Aan ambitie geen gebrek bij het Belgische bedrijf. CEO Jan Vergote: “Na uitgebreid marktonderzoek, feedback van klanten, focus op innovatief design en R&D en uitgebreide knowhow zijn we bij Moduleo klaar om de ‘Next Generation’ voor luxe vinylvloeren te lanceren, onze kijk op de toekomst. Want we willen absoluut pioniers blijven in onze markt. Daarom zetten we nu de volgende stap en innoveren we in zowel product design als ontwikkeling.”

Ruim de helft van de collecties Select & Transform, voor residentieel en commercieel gebruik, is vernieuwd. "Er werd een grondige selectie gemaakt van de best lopende dessins, die worden versterkt met nieuwe kleuren en aangevuld met nieuwe dessins die het geheel zeer modern en vooruitstrevend maken. In totaal betekent dit een aanbod van meer dan 90 designopties in een variëteit van dessins, kleuren en formaten."

"De nieuwste collectie Impress brengt dan weer karaktervolle houtsoorten tot leven via een indrukwekkend gedetailleerd reliëf van nerven, knopen en groeven. Achter de vernieuwende houtlook van Impress schuilt een innovatief en hoogtechnologisch proces, ‘Embossing in register’. Daarbij komt het dessin tot in detail overeen met de oppervlaktestructuur: zo voel je de nerven, knopen en groeven precies op de juiste plaats."

Moduleo is naar eigen zeggen een echte koploper inzake duurzaamheid, dankzij vinylvoeren die tot  50 procent gerecycled worden. "Daartoe werd speciaal voor Moduleo een compleet nieuwe, ecologisch verantwoorde productiefabriek gebouwd, waar maximaal wordt gefocust op de recyclebaarheid van productieafval. Drie gloednieuwe windturbines staan in voor een derde van de energiebehoeften van de productiesite in Avelgem, België."

Naast de productiehallen verrees op de site in Avelgem ook een nieuw, hypermodern hoogbouwmagazijn, waarmee volgens een woordvoerder optimaal ingespeeld kan worden op de groeiende vraag naar de Moduleovloeren uit binnen- en buitenland.

www.moduleo.be

Deel op Social Media

<< January 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >