Vloerenfabrikanten prominent op DDW


Vloerenfabrikanten prominent op DDW
17-10-2014 10:00

et zal u niet ontgaan zijn: de Dutch Design Week staat voor de deur. Eén van de (vele) fabrikanten die er vertegenwoordigd zijn is vloerenfabrikant Interface.Ook concurrent Forbo geeft acte de presence.

Tijdens Dutch Design Week, het grootste designevenement van Nederland, toont Interface op diverse locaties haar nieuwste collecties. Het bedrijf presenteert onder andere haar onlangs geïntroduceerde collectie Human NatureTM. Daarnaast zijn ook de twee andere wereldwijde gelanceerde collecties Net EffectTM en Urban RetreatTM te zien. Interface is tijdens het evenement op een drietal locaties te vinden: in Broeinest, op de Circulaire Economy Hotspot en in Area East tijdens de expositie ‘Forging the Future’ van Material Sense.

Forbo Flooring  heeft een onbemande grondstoffententoonstelling ingericht met onder andere houtmeel, lijnzaad, linoleumcement en jute op een premium locatie in het Klokgebouw, en een stalenwand waarin nadere informatie te vinden is over het superduurzame eindproduct Marmoleum.

De dertiende editie van de Dutch Design Week wordt dit jaar gehouden van 18 tot en met 26 oktober in Eindhoven en staat in het teken van het thema ‘UP’. Verdeeld over 78 toonaangevende locaties en 400 evenementen, laten meer dan 2.000 ontwerpers uit binnen- en buitenland hun werk zien op het gebied van productdesign, textiel & mode, grafisch ontwerp, ruimtelijk ontwerp en designmanagement & trends. Naast exposities zijn er talloze lezingen, workshops, openingen, productlanceringen en seminars.

www.interface.nl

www.forbo.nl

Deel op Social Media

<< October 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >