Daan Roosegaarde bij Interface


Daan Roosegaarde bij Interface
13-10-2013 8:00

Daan Roosegaarde, Creative Director van ontwerpstudio Studio Roosegaarde, heeft dinsdagavond 8 oktober een inspirerende lezing gegeven bij Interface. Tijdens de bijeenkomst, waar design en innovatie centraal stonden, werd de nieuwe collectie -Net Effect- aan architecten en klanten getoond.   

Vloerfabrikant Interface streeft al sinds 1994 naar een volledig duurzame bedrijfsvoering. Om dit doel te bereiken ligt de focus, binnen Interface, sterk op een combinatie van design en innovatie. Dit inspirerende event werd gemodereerd door Robert Thiemann, Director van Frame Publishers.

De lancering van de nieuwe collectie werd opgeluisterd door een interessante lezing van Daan Roosegaarde. In zijn presentatie ging Daan Roosegaarde in op zijn visie op innovatie en duurzame ontwikkeling en hoe het Nederlandse bedrijfsleven zich hierin kan onderscheiden. Met zijn team ontwikkelt hij technologische innovaties, interactieve landschappen, waarmee hij de wereld mooier wil maken en verbeteren.

"Een aansprekend voorbeeld van design gecombineerd met innovatie is de nieuwe collectie van Interface: Net Effect, die werd gepresenteerd door Nigel Stansfield, VP & Chief Innovations Officer van Interface", meldt de fabrikant. "De collectie Net Effect is gemaakt met 100 procent gerecycled garen. Dit garen is afkomstig van verschillende bronnen, waaronder gebruikt tapijtgaren herwonnen via het tapijttegel terugnameprogramma ReEntry, gebruikte visnetten en binnenkort ook van de afgedankte visnetten van lokale vissers die via het Net-Works project op de Filippijnen zijn verzameld."

<< October 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >