Edubuild in Gent: mFLOR toont innovaties


Edubuild in Gent: mFLOR toont innovaties
11-10-2013 2:00

In Gent vindt op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober de derde editie plaats van de beurs Edubuild, vakbeurs voor bouw, renovatie, inrichting en onderhoud in het onderwijs. Vloerbedekkingsspecialist mFLOR toont daar de nieuwste innovaties.

Hierbij heeft mFLOR zich voor het eerst helemaal toegelegd op het ontwikkelen van designs voor gebruik in grotere ruimten en uiteenlopende projecten. "Met behulp van de nieuwste printtechnieken is de herhaling van patronen minimaal gemaakt zodat er een nog natuurlijkere uitstraling bereikt kan worden, zelfs op grote toepassingsgebieden", aldus een woordvoerder.

Contact van mFLOR is een zogenaamde ‘loose lay floor’ volgens een nieuw concept; een projectgeschikte designvloer die geïnstalleerd kan worden zonder verlijming. Dit wordt bereikt door de toepassing van een bijzonder fijn absorberend textiel weefsel op de rug, geïmpregneerd met hars, en dusdanig samengesteld dat er een krachtige maar niet-permanente verbinding met de ondervloer ontstaat. Dit systeem weerstaat beweging in de lengte- en breedterichting, maar kan wel weer makkelijk worden opgenomen en teruggeplaatst. "Hierdoor is mFLOR Contact ook uitstekend geschikt voor toepassing op bijvoorbeeld systeemvloeren.""Het feit dat mFLOR Contact zonder verlijming geïnstalleerd kan worden, heeft een positief effect op zowel de installatietijd en de installatiekosten", vervolgt de woordvoerder. mFLOR Contact heeft een totale dikte van 3,0 milimeter, inclusief het lijmsysteem; met een beschermende toplaag van 0,55 millimeter. Daardoor is het geschikt voor toepassing in allerlei projecten en segmenten. Het assortiment bestaat uit een drietal collecties met in totaal achttien items; allemaal voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag.

www.mflorprojekt.com
www.mflorcontact.com

<< October 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >