Nieuw formaat tapijttegel bij Interface


Nieuw formaat tapijttegel bij Interface
06-06-2013 2:00

Interface lanceert een nieuwe dimensie in het productportfolio: Planks. Deze smalle, langwerpige tapijttegels van 25 x 100 centimeter kunnen op zichzelf staand worden geïnstalleerd, maar ook in combinatie met de vertrouwde vierkante tapijttegels (50 x 50 centimeter) van Interface.

"Deze nieuwe dimensie biedt architecten en designers nog meer ontwerpmogelijkheden en vergroot de inzetbaarheid van modulaire vloerbedekking door naast combinaties met kleuren, texturen en designs nu ook te kunnen variëren met afmeting en nieuwe installatiemethodes zoals ‘visgraat’. Interface toont de design mogelijkheden van Planks deze week voor het eerst op het vakevenement Design District in Zaandam', vertelt een woordvoerder van het concern.Rob Boogaard, senior vice president sales en marketing voor Interface: “Toen Interface voor het eerst tegeltapijt introduceerde in de jaren '70, was dat het begin van een revolutie op het gebied van design. Plotseling konden architecten en ontwerpers meer flexibele werkplekken creëren met inspirerende vloeren die eenvoudig te installeren zijn. Onze nieuwste innovatie biedt onze klanten de mogelijkheid om de meest geavanceerde modulaire vloerontwerpen te creëren in alle kleuren, texturen en patronen. Planks is een geweldig voorbeeld van hoe soms de simpelste veranderingen het meeste effect kunnen hebben."

De eerste collectie die wordt gelanceerd als Planks is Urban Retreat 501, een vervolg op de collectie Urban Retreat. Het kleurenpallet van Urban Retreat 501 is te combineren met de eerder gelanceerde collectie Urban Retreat, aangevuld met vier nieuwe, levendige accentkleuren. Urban Retreat 501 bevat in zijn totaliteit een groot aandeel gerecycled materiaal en wordt vervaardigd met 100 procent gerecycled garen. Deze kan eenvoudig worden geïnstalleerd met de lijmvrije en flexibele TacTiles om schadelijke emissies nagenoeg te voorkomen.

Op 6, 7 en 8 juni staat Interface samen met SV op het vakevenement Design District in Zaandam (stand V07).

www.designdistrict.nl
www.sv.nl
www.interfaceflor.nl

<< June 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >