Forbo met skatebaan-ramp op Zorgtotaal


Forbo met skatebaan-ramp op Zorgtotaal
06-03-2013 16:00

Forbo Flooring presenteert zich van 13 tot en met 15 maart met een skatebaan-ramp, oftewel een half-pipe, op Zorgtotaal in de Jaarbeurs te Utrecht. De stand van Forbo (standnummer 8D034) heeft de vorm van een ramp (spreek uit als rèmp) gekregen om de beweging die vloeren dagelijks te verduren krijgen, weer te geven.Aan de ene kant van de half-pipe is een videoscherm geïnstalleerd met een viertal koptelefoons waar doorlopend films gespeeld worden. Bijvoorbeeld eentje waarin Forbo’s design studio vertelt hoe de nieuwe collectie Marmoleum Next Generation tot stand is gekomen. Aan de andere kant van de ramp een stalenmeubel met stalen op zeer handzaam formaat die makkelijk zijn mee te nemen. Op de stand bevindt zich ook een demonstratiemodule waar verschillende (voor de zorg relevante) vlektesten op Forbo’s vloeren worden uitgevoerd om zo het onderhoud- en schoonmaakgemak te laten zien.

Op de vloer van de stand ligt Flotex dat met name in verzorgingstehuizen een zeer populair product is vanwege haar unieke eigenschappen. Het voelt zacht aan, als tapijt, maar is volledig en zeer grondig nat te reinigen. Daarnaast zoals gezegd aandacht voor het nieuwe Marmoleum Next Generation met de revolutionaire nieuwe beschermlaag Topshield2. Dit is een ideale vloer voor zorginstellingen aangezien het materiaal bestand is tegen desinfecterende middelen, bacterio-statische eigenschappen bezit en makkelijk is schoon te maken en onderhouden.

Marmoleum Next Generation is daarnaast nog duurzamer dan zijn voorganger Global 3 die al bekend stond als de duurzaamste vloer ter wereld en heeft nu ook bewezen de laagste levensduurkosten, gebruikmakend van standaarden die de SDU hanteert om onderhoudskosten te bepalen. Bovendien kent Marmoleum Next Generation met zijn nieuwe collecties in meer dan honderdvijftig kleuren en vier basisdessins een ongekende rijkdom aan designkeuze.

www.forbo-flooring.nl

<< March 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >