Forbo lonkt naar architecten


Forbo lonkt naar architecten
17-02-2013 8:00

Forbo Flooring start half februari met een serie van negen architectenlunchen en -borrels, netjes verdeeld over Nederland. Forbo’s eigen designstudio presenteert en wil de bijeenkomsten gebruiken om architecten te inspireren en bij te praten over trends en het gloednieuwe Marmoleum Next Generation. De laatste lunch vindt begin maart plaats in Assendelft.

De nieuwe collectie valt onder het genot van een drankje en een hapje ook te zien en te voelen. "Het nieuwe Marmoleum is nog duurzamer dan zijn voorganger Global 3 die al bekend stond als de duurzaamste vloer ter wereld en heeft nu ook bewezen de laagste levensduurkosten, gebruikmakend van standaarden die de SDU hanteert om onderhoudskosten te bepalen. Bovendien kent Marmoleum Next Generation met zijn 168 kleuren en vier basisdessins een ongekende rijkdom aan designkeuze."

Forbo’s designstudio presenteerde eerder dit jaar haar tweejaarlijkse trendrapport dat als leidraad dient voor de bijeenkomsten en dat ook aan de basis stond van Marmoleum Next Generation. Het boekwerk is een product van Forbo’s internationale designers en adviseurs, waaronder bijvoorbeeld architect Paul de Ruiter, waarin ze in beeld en tekst hun visie op de toekomst weergeven. Denk hierbij aan culturele ontwikkelingen, trends, tendensen en waarden die het aanzien van de dag van (over)morgen gaan bepalen. 

Forbo inspireert ook via Archidea, haar internationale on- en offline magazine bedoeld voor architecten en interieurdesigners. Dit is een platform waarop erkende architecten hun mening en visie kwijt kunnen."Op de sterk verbeterde en uitgebreide site is heel veel informatie te vinden zoals video’s en reportages, maar ook een grote verzameling interviews en projectverhalen." Daarnaast heeft Forbo onlangs een boek uitgegeven waarin de meest bijzondere projecten zijn gebundeld.

<< February 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >