Cutting Edge App voor tapijttegels


Cutting Edge App voor tapijttegels
13-10-2011 8:27

InterfaceFLOR, actief in het ontwerpen en produceren van innovatieve modulaire vloeren en bovendien erkend duurzaamheidspionier heeft een app gelanceerd voor iPads, pc's en laptops. InterfaceFLOR Product Selector geeft inzicht in het gehele portfolio van de organisatie en maakt het eenvoudig om stalen en producten te bestellen. Via de geïntegreerde designer tool is het mogelijk om ontwerpen virtueel tot leven te brengen.

Rob Basjes, sales & marketing director Noord-Europa bij InterfaceFLOR: "Bij InterfaceFLOR zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om de best mogelijke service aan onze klanten te leveren en tegelijkertijd om onze impact op het milieu verder te verminderen. Door de nieuwe app neemt de behoefte aan fysieke monsters en staalkaarten af, waardoor de milieu-impact van InterfaceFLOR verder vermindert. De applicatie stelt gebruikers in staat om gemakkelijk producten te zoeken in het brede productportfolio van InterfaceFLOR. Zo kan er gezocht worden op kleur, categorie of nieuwste collecties. Om de levendigheid van de kleuren en de ingewikkelde designs van het tapijt goed te laten uitkomen wordt er in de app gebruik gemaakt van hoge kwaliteitsbeelden."

De app biedt naast de eenvoudige selectiemethoden ook volledige productinformatie,  zodat gebruikers alle belangrijke informatie altijd bij de hand hebben. Ook is via de app de  'Just the Facts'-handleiding in te zien, waar gebruikers wordt geleerd hoe het meest duurzame producten te kiezen. Op dit moment is de app beschikbaar in het Engels, meer talen volgen spoedig. De InterfaceFLOR Product Selector is nu gratis te downloaden op: http://www.interfaceflor.co.uk/ipadapp/

<< October 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >