Projecttapijt speelt hoofdrol in Vorwerk-catalogus


Projecttapijt speelt hoofdrol in Vorwerk-catalogus
08-09-2011 8:44

De Vorwerk Object Collection Catalogus is het nieuwe omvangrijke naslagwerk waarin Vorwerk Teppichwerke het brede palet aan projectgeschikte tapijten en tapijttegels, de Object Collection, presenteert. Deze catalogus  wil een bron van inspiratie zijn voor architecten, ontwerpers en projectinrichters.De Vorwerk Object Collection Catalogus is een gebonden naslagwerk en wordt geleverd in een cassette. De catalogus is drietalig in de gedrukte vorm, maar is ook digitaal verkrijgbaar op een USB-stick. Bovendien is er een interactieve versie op de recent door Vorwerk vernieuwde website als e-paper te zien en als PDF te downloaden, bijvoorbeeld voor gebruik op Ipads.

De catalogus bevat alle door Vorwerk aangeboden producten  voor projecten en geeft daarmee een goed beeld van de huidige mogelijkheden  in de interieur- en vloerarchitectuur – van innovatieve tegelcollecties, zoals de Scale en FreeScale verrassende Wall-to-Wall oplossingen tot  tapijtontwerpen van gerenommeerde kunstenaars in de 'Art Collection'. De mogelijkheden voor individuele dessinering en kleuren zijn bijna onbegrensd.

De Object Collection Catalogus geeft een  frisse kijk op modern design, biedt ‘tools voor de tapijtmarkt’ en combineert dit met informatie over de historie en de merk- en milieufilosofie van Vorwerk. Ook wordt een kijkje in de keuken van het innovatieve productieproces van Vorwerk Teppich gegeven. Belangrijk onderdeel is de complete technische informatie van de getoonde kwaliteiten per productgroep, de kleurenrange en de verschillende leveringsvormen.

Foto’s van referenties geven een uitgebreid beeldoverzicht van de expertise in de verschillende projecten op het gebied van cultuur & leisure, hotels, kantoren en showrooms van de jaren 2000 tot 2010. Informatie over de verwerking, het onderhoud en kwaliteitseisen onderbreekt uiteraard niet in de technische gedeelten.
 

<< September 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >