Scrusted geselecteerd voor Materia


Scrusted geselecteerd voor Materia
06-08-2011 10:02

Het product Scrusted van Dofine is door Materia geselecteerd om opgenomen te worden in de materialendatabase. Elke maand kiest een jury twintig nieuwe materialen uit het enorme internationale aanbod. Dofine is een Nederlands bedrijf dat voor particulieren en bedrijven eigenzinnige interieurs, wanden en vloeren ontwerpt en produceert.

 

De materialendatabase Materia wordt geraadpleegd door 70.000 geregistreerde (inter)nationale gebruikers uit de architectuur en de creatieve sector. “Het is een hele eer om gevraagd te worden, want dat betekent dat Scrusted is opgevallen en een toegevoegde waarde heeft”, aldus een verheugde Hans Luiken, managing director van Dofine.

 

Scrusted is op de markt gebracht als decoratieve wandafwerking. Scrusted is een gekleurde cementpleister met een unieke samenstelling en grove structuur. De structuur komt tot leven als de pleister wordt aangebracht met een speciale stuctechniek.

 

Dofine ontwerpt voor particulieren en bedrijven eigenzinnige interieurs, wanden en vloeren. Marian Vaartjes, hoofdontwerpster bij Dofine, heeft de materiaalsamenstelling en de toepassing van Scrusted bedacht. Ze heeft zich laten inspireren door de structuur van boomschors.  Door de speciale stuctechniek ontstaat een speelse licht- en donkerwerking op de muur.

 

Nu Scrusted is geselecteerd voor Materia moeten de applicateurs van Dofine hard aan het werk. Van het materiaal moeten handzame stalen worden gemaakt die straks de hele wereld over gaan tijdens mobiele tentoonstellingen. Ook zullen de stalen worden opgenomen in het onlangs geopende Inspiration Centre van Materia in Amsterdam.

<< August 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >