Flagshipstore Boedapest opent deuren


Flagshipstore Boedapest opent deuren
22-05-2011 12:44

Leolux opent een brandstudio in de bekendste woonmall van Boedapest, Max City. Het Nederlandse designmerk presenteert in de Hongaarse hoofdstad de meest onderscheidende Leolux-modellen naar eigen concept. De officiële opening volgt aan het eind van de maand, maar de studio is vanaf maandag 23 mei al geopend voor de bezoekers aan de woonmall.

Eerder opende Leolux vergelijkbare speciaalzaken in onder meer Berlijn, Moskou en Istanbul. In de landen rondom Nederland verkoopt Leolux haar meubelen via een netwerk van dealers. Daarbuiten richt de Nederlandse producent van moderne meubelen zich op de wereldsteden met een concentratievan designliefhebbers. Het concept dat Leolux ontwikkelde, wordt door lokale ondernemers geadopteerd,soms in de vorm van gespecialiseerde Leolux-winkels, maar vaker als studio in een bestaandemeubelzaak. In beide gevallen is het vloeroppervlak exclusief voor de designmeubelen van Leoluxbestemd. De producent bekijkt in samenspraak met de ondernemer welke accessoires, kastsystemen,tapijten of verlichting de beste aanvulling vormen op de collectie.

Met de Leolux studio in de Hongaarse hoofdstad verstevigt Leolux zijn positie in de grote steden van de wereld. De studio is ingericht volgens een beproefd Leolux-concept: een theatrale zwarte omgeving, waarin de meest onderscheidende meubelen met zorg worden uitgelicht. Net als in de andere conceptstudio’s kiest Leolux in Max City Boedapest voor succesvolle prijswinnende modellen als B flat, Pallone, Parabolica, Vol de Rêve en Ponton.
 

<< May 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >