ON in de prijzen


ON in de prijzen
09-07-2010 9:24

Vorige maand vond in Chicago weer de Neocon plaats. Dit is de grootste internationale projectmeubelbeurs. Het evenement kende voor de Duitse fabrikant Wilkhahn een zeer succesvol verloop. De nieuwe bureaustoel ON werd bekroond met de hoogste onderscheiding,  de 'golden award'. De ON vergaderstoel ontving een 'silver award'.

Naast deze awards besloot de internationale jury de ON ook te bekronen met de 'golden award the best of the best'. Wilkhahn ontving deze award met name voor de revolutionaire ontwikkeling van de ON. 

"Deze awards maken de positie van Wilkhahn Inc. [New York] in de USA nog sterker", aldus een woordvoerder van de Duitrse fabrikant.

De ON doet het ook op andere plekken in de wereld goed.  Tijdens de Office Solution Show in Sao Paulo ontving de ON de 'Best Product Award'. In Australië ontving de stoel recent de 'Australian International Design Award'. "Deze award is tevens voor de Aziatische markt van belang", meldt Wilkhahn.In de UK werd de ON gekozen tot 'the best product of the year'. Tevens is de stoel genomineerd voor de 'German Design Price'.

Wilkhahn prognosticeert dit jaar ongeveer 50.000 ON-bureaustoelen vanuit Eimbeckhausen  te gaan produceren. De fabrieken in Castellon [Spanje] en Sydney [Australië] worden momenteel voorbereid om in de tweede helft van dit jaar de ON te gaan produceren.

Wilkhahn ontving vanuit zijn vestiging in Tokio een eerste opdracht van de SMBC Bank voor 6.000 ON bureaustoelen.

<< July 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >