Nieuwe website en sponsorcontract


Nieuwe website en sponsorcontract
29-12-2009 12:40


Palmberg blijft ook de komende 3 jaar hoofdsponsor van voetbalclub FC Schönberg 95. Op 4  december 2009 ondertekenden Palmberg-directeur Uwe Blaumann en Schönberg-voorzitter Wilfried Rohloff het hernieuwde contract. Per jaar ondersteunt de op drie na grootste bureaumeubelproducent van Duitsland de FC met 120.000 euro. Door de sponsoring van Palmberg is de komende 3 jaar de helft van de jaarbegroting van FC Schönberg afgedekt. Tegelijk met de overeenkomst introduceerde Palmberg een nieuwe website. Toegevoegde elementen zijn onder meer een nieuwsbutton en een login mogelijkheid voor vakhandelaren.

Het hoofdkantoor van Palmberg is gevestigd in het Duitse Schönberg en er zijn van oudsher connecties met de plaatselijke voetbalclub. Zo spraken we tijdens de Orgatec van ik meen 2004 met de Palmbergdirectie uitgebreid over de link tussen het bedrijf en de club. Hoogtepunt in de historie is de eervolle 0-4 bekernederlaag tegen het grote Bayern München in het jaar 2000. Bij dit voor de club legendarische duel waren bijna 17.000 toeschouwers aanwezig. Schönberg speelde toen in de Duitse Oberliga, wat tegenwoordig de Verbandsliga heet. In deze hoogste klasse van het amateurvoetbal werd Schönberg vorig seizoen kampioen. Dat was al voor de zesde keer in de relatief korte historie van de club. Daarmee is FC Schönberg de succesvolste Duitse amateurvereniging.
Tijdens diezelfde Orgatec ontving schrijver dezes van de Palmberg-directie een shirt met handtekeningen van oud-Oranje. Dat had in Schönberg een wedstrijd gespeeld tegen de plaatselijke voetbaltrots.

Palmberg sponsort, naast FC Schönberg, ook de profclub Hansa Rostock, dat momenteel in de 2e divisie van het Duitse betaald voetbal uitkomt. Andere sportclubs die door Palmberg financieel worden ondersteund zijn: Anker Wismar (voetbal), VfB Lübeck (voetbal), VfL Bad Schwartau (handbal), SV Selmsdorf (voetbal), der Schweriner Boxclub (boksen). Ook wielrenvereniging Dassow wordt door Palmberg ondersteund.

Zie ook:

Anti-cyclisch investeren
Mix van kantoorvormen
Nieuw kantoor binnen een week
Met creativiteit de crisis te lijf
Markt Intern
Kantoorinrichter tevreden over Facilitair
Duitse aanbieder mikt op groen
Fabrikant publiceert cijfers 2007
 
 

<< December 2009 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >