Coolcast BNN wint NK bureaustoelracen


Coolcast BNN wint NK bureaustoelracen
23-08-2007 9:04


Het NK Bureaustoelracen vond afgelopen vrijdag op het Zuidplein bij het WTC in Amsterdam plaats. Het team van Coolcast BNN won de spectaculaire finale. Het Samas raceteam sleepte de tweede plaats in de wacht.

Kantoorwerkers brengen heel wat uren per dag door op hun bureaustoel, zelfs de uiterst mobiele en flexibele kantoornomaden. En ergonomen zijn het erover eens: de beste manier van zitten is bewegen! Tijdens het NK Bureaustoelracen werd dit wel heel letterlijk genomen.

24 Teams van diverse bedrijven, uit verschillende branches uit alle delen van het land, streden om de titel Nederlands Kampioen Bureaustoelracen. Na de voorrondes gingen de acht snelste teams door naar de volgende ronde waarbij door middel van een afvalrace de finale plaats vond tussen het team van Coolcast BNN en Samas. Coolcast BNN kwam uiteindelijk als eerste over de finish. De race werd gereden op Entrada’s van Samas die eerst werden getest door de snelste racebroers van Nederland, Tim en Tom Coronel.

NK winnaar Ben Reisman: "Coolcast BNN heeft als opdracht aan zoveel mogelijk Nederlandse Kampioenschappen mee te doen. Er zijn heel wat onbekende NK’s en die willen we allemaal promoten. Dit is onze zesde NK en het is de eerste die we hebben gewonnen, vooral ook dankzij Timothy Beck, meervoudig atletiek- en bobsleekampioen."

De race is een initiatief van Dell, Intel en Vodafone die hiermee de aandacht willen vestigen op de groei en de voordelen van mobiel werken. Voor medewerkers betekent mobiel werken meer vrijheid en flexibiliteit terwijl ondernemers ondertussen profiteren van deze flexibiliteit door een hogere productiviteit.
<< August 2007 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >