Meubelbeurs Brussel in volle gang


Meubelbeurs Brussel in volle gang
04-11-2019 8:00

Momenteel, van 3 tot en met 6 november, vindt in Brussel de Meubelbeurs plaats. het evenement wordt steeds vaker ook gevonden door aanbieders van projectmeubilair. "Een bezoek aan de beurs is dus ook voor contractspecialisten beslist de moeite waard", aldus een woordvoerder.

"Om je als bezoeker door het ruime aanbod te gidsen hebben we een paar tools voor jou ter beschikking. Zo kan je in de exposantenlijst op onze website de fabrikanten die zich in de projectmarkt specialiseren mooi opgelijst krijgen. In één klik is dat gebeurd! Om je selectie nog te verfijnen kan je bovendien alle fabrikanten die je wil bezoeken aanduiden en netjes in een lijst exporteren. Met dat lijstje in de hand hoef je niets te missen op de beurs zelf."

Op de beursplattegrond zijn de projectaanbieders gemarkeerd met een speciaal Contract-logo. "Ook op de signalisatieborden aan de stands wordt deze contractgeoriënteerde exposant duidelijk herkenbaar aangeduid. Zo wordt je beursbezoek nog interessanter en efficiënter."

Inrichters voor de horeca kunnen voor tafels en stoelen bijvoorbeeld terecht bij Kluskens, Mobitec, Perfecta en Toon De Somer. "Sfeervolle totaalinrichtingen zijn te vinden bij onder meer Nix Design, Castle Line, DTP, Moome, Nouvion, XO Interiors en Richmond." Ook accessoires voor de projectmarkt vindt men in Brussel, onder meer bij DV D’Sign, Inditime, Per/Use, PTMD, Ztahl by Dijkos en Mondiart. "Wie op zoek is naar specifieke oplossingen voor de healthcare sector is aan het juiste adres bij Otium by Mecam, Demuynck, Leda, Mahoton, en Revor.
Kantoorinrichters vinden beslist hun ding bij onder meer Joli, Toon De Somer of Gorbe."


Meubelbeurs Brussel wordt gehouden in de Brussels Expo.

www.meubelbeurs.be
 

Deel op Social Media<< November 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >